• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. august 2021 - Hyundai

Se prisen på BAYON

Hyundai afslører priserne på den nye BAYON.

Hyundai BAYON kan privatleases fra 2.595 kr. om måneden med en udbetaling på 14.995 kr. Hyundai BAYON kan privatleases fra 2.595 kr. om måneden med en udbetaling på 14.995 kr.

Hyundai

 
Hyundai kan nu løfte sløret for prisen på alle tre udstyrsvarianter af den helt nye SUV, BAYON, som har danmarkspremiere den 1. september. Priserne starter ved 184.995 kr.
 
Godt overblik, nem indstigning og god plads på bagsædet. Der er flere grunde til, at biltypen SUV inden for de seneste år er blevet et populært valg blandt de danske bilkøbere. Og i september ruller en helt ny model af den populære biltype ud på de danske veje: BAYON hedder Hyundais nye SUV, der har danmarkspremiere hos Hyundai-forhandlere over hele landet 1. september. Nu offentliggør Hyundai priserne for BAYON i tre forskellige udstyrsvarianter, der starter ved 184.995 kr.
 
”BAYON føjer en ekstra dimension til vores brede SUV-program, der med KONA, TUCSON og SANTA FE allerede tæller både el, plug-in hybrid og benzinvarianter. BAYON skiller sig ud, fordi den er vores mest kompakte SUV, men samtidig har den utroligt højt til loftet og et bagagerum på hele 411 liter. Så man får den rummelighed, som mange sætter pris på ved en SUV”, siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark.  
 
To forskellige motorer
BAYON fås med to forskellige benzinmotorer. Den ene er en 1.0 T-GDi trecylindret turbomotor med 100 hk, hvor der kan vælges mellem en 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins DCT-automatgearkasse. Den anden er en firecylindret 1.2 liters benzinmotor. Den leverer 84 hk og fås med en 5-trins manuel gearkasse. 

Derudover kan man vælge mellem tre udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. 
 
Tre udstyrsvarianter til priser fra 184.995 kr.
Allerede fra basisversionen, Pure, er udstyrslisten lang. Bilen har for eksempel Bluetooth, fartpilot, 3.5” supervision cluster, aircondition, elektriske sidespejle med varme, LED-kørelys- og positionslys, halogenforlygter med projektørlinse, aktiv vognbaneassistent, intelligent skiltegenkendelse, advarsel for glemte passagerer på bagsædet, eCall og automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse. Priserne starter ved 184.995 kr., og det er for en 1.2 Pure-udstyrsvariant med 84 hk. 
 
Vælger man Essential-varianten, der koster 10.000 kr. mere, får man derudover en touchskærm på 8”, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, 10.25” digital instrumentering, bakkamera, parkeringssensor, varme i forsæder og rat samt automatisk nødbremse med avanceret drejefunktion, der endda også assisterer ved venstresving, hvor der er modkørende trafik.
 
Advanced tilføjer bl.a. klimaanlæg, LED-forlygter, regnsensor, USB-indgang ved bagsæde, justérbart armlæn og automatisk nedblændeligt bakspejl til priser fra 209.995 kr.  
 
Fra kun 2.595 kr. om måneden
Hyundai BAYON kan privatleases fra 2.595 kr. om måneden med en udbetaling på 14.995 kr. Det kan også gøres med en lavere udbetaling på 5.995 kr. og 2.895 kr. pr. måned, altså kun 300 kr. mere om måneden. Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Ekstra kilometer kan tilkøbes - op til 30.000 km om året.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.