• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. august 2021 - Ford

Ford åbner nye forhandlere

Ford åbner op mod 100 nye forhandlere i Danmark.

Ford lever i høj grad op til sit fremtidsinspirerede slogan ’Bring on Tomorrow’, når de over sommeren i år lancerer op mod 100 Mustang Mach-E forhandlere i Danmark. Ford lever i høj grad op til sit fremtidsinspirerede slogan ’Bring on Tomorrow’, når de over sommeren i år lancerer op mod 100 Mustang Mach-E forhandlere i Danmark.

Ford

 
I forbindelse med lanceringen af den nye fuldt elektriske Mustang Mach-E slår Ford dørene op for op mod 100 nye, innovative forhandlere i Danmark. De nye forhandlere er placeret på udvalgte steder rundt om i landet, lige fra Ruths Hotel i Skagen til en tilfældig mark på Mandø.

Visuelt skiller de sig ud i landskabet, og findes, hvor du mindst venter det. Fords særlige forhandlere gør det muligt at gå på opdagelse i det nye Mustang Mach-E univers lige der, hvor du befinder dig.

Ford lever i høj grad op til sit fremtidsinspirerede slogan ’Bring on Tomorrow’, når de over sommeren i år lancerer op mod 100 Mustang Mach-E forhandlere i Danmark. I forbindelse med lanceringen af den fuldt elektriske Mustang Mach-E tager Ford tilgængelighed til helt nye højder og inviterer ind i et Mach-E univers på en ny og innovativ måde, hvor du mindst venter det.
 
De særlige onlineforhandlere er placeret udvalgte steder rundt omkring i det danske sommerland og kan blandt andet opleves på Allinge Røgeri på Bornholm, Lynæs Surfcenter i Hundested og sågar også Den uendelige Bro i Aarhus. De op mod 100 forskellige lokationer gør det nemt og bekvemt at opleve en Mustang Mach-E lige der, hvor du befinder dig. Med afsæt i de ikoniske Mustang-signaturtræk, og med den elektriske råstyrke samt en strømlinet teknologi appellerer den nye Mustang Mach-E til et bredt publikum.

”Mustang Mach-E repræsenterer frihed, råstyrke og oprør. Det ikoniske Ford Mustang-design møder den elektrificerede fremtid i en nyfortolkning, der accelererer sin kategori. Vi oplever, at den nye elektriske SUV Mustang Mach-E, der i den grad holder Mustang-navnet i hævd, tiltrækker helt nye kundegrupper, som ikke tidligere har kørt Ford,” fortæller Kristine Dam Jensen, Marketing & Communications Manager hos Ford Danmark.

Den fuldt elektriske Ford Mustang Mach-E kan udelukkende bestilles online, og derfor sørger Ford nu for at bringe elbilen ud til køberne. De 2 meter høje ’forhandlere’ stikker ud i landskabet, og er dermed svære at overse. Forbipasserende inviteres ind i et Mustang Mach-E univers via tre QR-koder, der gør det muligt at bestille en Mustang Mach-E online, bestille en prøvetur samt at indhente mere information om den nye elbil. På udvalgte lokationer er det endvidere muligt at prøvekøre den nye Mustang Mach-E på stedet. Hold øje med Fords sociale kanaler for mere information om de særlige forhandlere og lokationer, der løbende bliver offentliggjort.
 
En strømlinet køreoplevelse på 100% ren el
Lanceringen af den elektriske Ford Mustang Mach-E er blot første model på vej mod Fords elektriske fremtid. Mustang Mach-E er nemlig Fords første fuldelektriske SUV, og med bilens avancerede teknologier og rummelighed, der giver plads til hele familien, løfter den hele bruger- og køreoplevelsen til et nyt niveau.

”Mustang Mach-E markerer en helt ny elektrisk æra for Ford, og ambitionerne er tårnhøje. Vores nye, fuldt elektriske SUV, giver køreglæde for alle pengene med elektrisk råstyrke, millimeterpræcist styretøj og avanceret online-teknologi, og det er blot begyndelsen,” tilføjer Kristine Dam Jensen.
 
Foruden de nyeste teknologier er Mustang Mach-E toppet med de nyeste features, og i bilen findes blandt andet en 15,5” touch-skærm med navigation og avanceret stemmestyring samt opvarmede sidespejle. I tillæg er Mustang Mach-E tæt integreret med FordPass-appen, der gør det muligt at personliggøre elbilen, så den matcher ens præferencer som fx opladningstidspunkter og temperatur i kabinen.

FordPass-appen giver desuden Mustang Mach-E-kunder adgang til Europas største netværk af offentlige ladestationer, der lige nu omfatter mere end 155.000 ladestationer i Europa. Den nye, avancerede online-teknologi optimerer løbende elbilen, og ejere af en Ford Mustang Mach-E kan se frem til praktiske og trådløse softwareopdateringer, der gør bilen endnu bedre med tiden.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.