• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. august 2021 - BMW

Den nye BMW 2-serie Coupé

BMW 2-serie Coupé lanceres i Danmark i januar 2022.

Den danske lancering er i januar 2022. Priser offentliggøres senere på året. Den danske lancering er i januar 2022. Priser offentliggøres senere på året.

BMW

BMW skriver nu et nyt kapitel i historien om kompakte sportsmodeller. Den nye BMW 2-serie Coupé er indbegrebet af sportslige køreegenskaber i koncentreret form med sit atletiske design, kraftfulde motorer og sofistikerede undervognsteknologi.

De sportslige proportioner og de skulpturelle overflader, valg mellem baghjulstræk eller firehjulstræk - samt undervognskomponenter fra BMW 4-serien - giver den nye BMW 2-serie Coupé en førerposition i dæksporet fra de legendariske BMW 02-modeller fra 60'erne og 70'erne. Tallet 2 er en forpligtelse til at fortsætte succeshistorien om kompakte og sportslige todørs modeller fra BMW. 

Motorudvalget
Fra lanceringsstart fås BMW 2-serie Coupé med to forskellige motorer: BMW 220i Coupé med en toliters, firecylindret benzinmotor, 184 hk og baghjulstræk samt BMW M240i xDrive Coupé med en treliters, sekscylindret benzinmotor, 374 hk og firehjulstræk. I 2022 toppes modeludvalget med en model fra BMW M-afdelingen.

Sportslige dimensioner og avanceret teknologi
Den nye BMW 2-serie Coupé byder på kompakte dimensioner, intelligent letvægtsdesign, lavt tyngdepunkt og et 12% stivere karrosseri end forgængeren.

Den avancerede undervognsteknologi - som oprindeligt er udviklet til BMW 4-serien - er skræddersyet til den nye BMW 2-serie Coupé. Det giver ekstra komfort ved ujævnheder på vejen og sikrer samtidig optimal dynamik, når programmet står på sport og kurvekørsel.

BMW M240i xDrive Coupé har som standard M-specifik affjedring, stivere foraksel, M sportsbremser og M sportsdifferentiale på bagakslen samt ottetrins sportsautomatgearkasse.

Bilen er 4.537 mm lang, 1.838 mm bred og 1.390 høj. Det er 105 mm længere, 64 mm bredere og 28 mm lavere end forgængeren. Akselafstanden er 2.741 mm, hvilket er 51 mm længere end forgængeren.

Bagagerumskapaciteten er på 390 liter, hvilket er 20 liter mere end i forrige generation. Den maksimale anhængervægt er på 1.600 kg.

Sport på alle tangenter
Den muskuløse motorhjelm, de tydelige skrå linjer i frontspoileren og triangulære luftindtag skaber den iøjnefaldende front på bilen. Inspireret af de legendariske BMW 02-modeller er de standardmonterede LED-forlygter placeret langt ude i siderne.

Den lange motorhjelm og de korte udhæng giver sammen med de skarpe linjer den meget sportslige silhuet, når man ser bilen fra siden.

Bagenden fuldendes af de mørke baglygter - ligeledes placeret helt ude i siderne – med lys i tredimensionelt design.

Den førerorienterede kabine understreger det sportslige islæt med standardmonterede sportssæder og sportslæderrat. Den lave siddeposition og de to individuelle bagsæder er med til at give den sportslige oplevelse, også inde i bilen.

Sikkerheden er i top
Den nye BMW 2-serie Coupé kommer med et bredt udvalg af sikkerheds- og assistentsystemer. Standardudstyret inkluderer blandt andet kollisionsadvarsel, hastighedsadvarsel, vognbaneassistent og fartpilot.
 
Som ekstraudstyr fås nu også BMW Head-Up Display og BMW Driver Recorder.
Det brede udvalg af digitale tjenester inkluderer som standard BMW Teleservice, intelligent nødopkald og Remote Software Upgrade for kontinuerlig opgradering af funktioner og digitale tjenester.
 
Verdenspremiere og dansk lancering
Den nye BMW 2-serie Coupé havde verdenspremiere på Goodwood Festival of Speed i England den 8. juli. Den vil ligeledes være en af højdepunkterne på BMW standen på IAA MOBILITY, som i år foregår i München i september måned.

Den danske lancering er i januar 2022. Priser offentliggøres senere på året.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.