• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. maj 2021 - De Danske Bilimportører

Importen af brugte biler

Analyse af importen af brugte biler i 1. kvartal 2021.

Volumenet for 1. kvartal på 6.619 stk. ligger på et normalt niveau, det som har ændret sig er typen af biler (drivmiddel) samt bilernes alder. Volumenet for 1. kvartal på 6.619 stk. ligger på et normalt niveau, det som har ændret sig er typen af biler (drivmiddel) samt bilernes alder.

De Danske Bilimportører


Definition: Brugte biler er biler som registreres for første gang i Danmark, men som allerede har været registreret i et andet land - i kortere eller længere tid.
 
Resultat:
Der har gennem de seneste år forgået en import af brugte biler i størrelsesordenen 22-24.000 personbiler pr. år.

Volumenet for 1. kvartal på 6.619 stk. er således på normal niveau, det som har ændret sig er typen af biler (drivmiddel) samt bilernes alder.

Typisk har de brugte importerede biler været 36-48 mdr. gamle premium mærker med stor motor og meget udstyr. Nu ses en væsentlig del af BEV og PHEV og relativ nye.
 
Ny statistik på bilstatistik.dk
Hidtil har det ikke været muligt, enkelt at trække statistik på import af brugte biler - det har forudsat en specifik datakørsel, men bilstatistik.dk udvides nu således at også data for brugte biler bliver lettere tilgængelige.
 
De nye funktioner forventes implementeret i løbet af maj '21.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.