• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. maj 2021 - Hyundai

Hyundai afslører danske priser

Se de danske priser for hele IONIQ 5-modelprogram her.

Priserne for IONIQ 5 modelprogrammet starter ved 319.995 kr. for udstyrsvarianten Essential med baghjulstræk og batteripakken på 58 kWt. Priserne for IONIQ 5 modelprogrammet starter ved 319.995 kr. for udstyrsvarianten Essential med baghjulstræk og batteripakken på 58 kWt.

Hyundai

 
Efter stor interesse kan Hyundai nu løfte sløret for prisen på hele modelprogrammet for den nye IONIQ 5, som har den længste akselafstand i segmentet og hurtigste ladekapacitet med op til 350 kW DC. Samtidig bliver det muligt at forhåndsbestille IONIQ 5. Priserne starter ved 319.995 kr. 
 
Til juni kan den første IONIQ 5 rulle ud på de danske veje. Men allerede nu har bilen med det iøjefaldende design tiltrukket sig opmærksomhed både herhjemme og i udlandet. Bilen, der er bygget på Hyundais E-GMP-platform, er en af de første biler i verden med et batterisystem på op til 800 volt, som begge batteripakker er i stand til at tage imod. Det sikrer blandt andet en lynhurtig opladning, hvor man kan få strøm til 100 km på bare 5 minutter. 
 
”Interessen for IONIQ 5 har været massiv, og vi har set frem til at vise priserne på hele modelprogrammet af den store og rummelige familiebil. Det er tydeligt, at danskerne er nysgerrige på elbiler, og med IONIQ 5 er rækkevidde ikke det store issue, når man kan få strøm til 100 km på bare 5 minutter i en 350 kW hurtiglader – hvilket er én af de hurtigste opladningstider for en elbil,” siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark.  
 
IONIQ 5 fås i batteristørrelserne 58 kWt og 72,6 kWt og med priser startende fra 319.995 kr. Batteripakken med 58 kWt tilbydes i to udstyrsvarianter Essential og Advanced, mens batteripakken med 72,6 kWt tilbydes i tre udstyrsvarianter Essentials, Advanced og Ultimate. Begge batteripakker er i stand til at tage imod 800 volt i forbindelse med opladning. Uanset hvilken variant, så bliver privatlease også en mulighed.
 
Priser fra 319.995 kr.
Priserne for IONIQ 5 modelprogrammet starter ved 319.995 kr. for udstyrsvarianten Essential med baghjulstræk og batteripakken på 58 kWt. Her er rækkevidden på op til 384 km, og inkluderet i prisen er en lang liste med udstyr som 12.3” touchskærm med ny grafik, dansk navigation og Bluelink i den lige så store digitale instrumentering. Bilen byder også på adaptiv fartpilot med Stop & Go, LED-forlygter til nær- og fjernlys, aktiv blindvinkel-sensor, automatisk nødbremse ved krydsovergange, en batterivarmer, som sørger for, at batteriet har den optimale temperatur til at lade effektivt – også i koldt vejr og varmepumpe, som især er rart i vinterhalvåret. Med samme batteripakke på 58 kWt fås udstyrsvarianten Advanced for 30.000 kr. mere. Her får man yderligere 44’’ head-up display, sæder, som er betrukket med øko-behandlet læder, der er farvet og behandlet med vegetabilske olieekstrakter fra hørfrø samt el-betjent bagklap, der giver lettere adgang til bagagerummet – også med hænderne fulde.
 
Rækkevidde op til 481 km
IONIQ 5 med batteripakken på 72,6 kWt giver en rækkevidde på op til 481 km og mulighed for både firehjulstræk og anhængertræk med en vægt på helt op til 1600 kg. Her starter priserne ved 339.995 kr. for udstyrsvarianten Essential med baghjulstræk. For 35.000 kr. mere kan man få udstyrsvarianten Advanced, mens priserne for udstyrsvarianten Ultimate starter på 399.995 kr. Udover al udstyret i Essential- og Advanced-variantenerne tilbyder Ultimate-varianten bl.a. også 360 graders-omgivelseskamera, blindvinkel-sensor med visning i instrumentering, BOSE-lydanlæg, der skaber en imponerende musikoplevelse, elektriske for- og bagsæder med hukommelsesfunktion, ventilerede forsæder med benstøtter, fikseret glastag og fjernbetjent parkering. Firehjulstræk, der yder 306 hk., koster 25.000 kr. ekstra.
 
En ny V2L-funktion gør det endvidere muligt at tappe energi fra bilens batteri til andre enheder, som skal bruge strøm. IONIQ 5 tilbyder nemlig en 220V stikkontakt, så man har mulighed for at tilslutte elektriske enheder, såsom bærbar PC, el-cykel etc. Dermed giver IONIQ 5 den ultimative frihed – også når man har brug for at transportere større ting, for som én af de få må den trække op til 1.600 kg på krogen, afhængig af batteristørrelse. Derover er der bagagerum både foran og bagi på ONIQ 5. Foran er der gjort plads til et ekstra opbevaringsrum på op til 57 liter som f.eks. kan bruges til opbevaring af ladekabel. Mens bagagerummet i bag rummer hele 527 liter. Med fremklappet bagsæder er det endda op til 1.587 liter.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.