• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. april 2021 - Hyundai

Ny Hyundai IONIQ 5

Se prisen på den nye Hyundai IONIQ 5 her.

Prisen på IONIQ 5 Essential med 72,6 kWt starter ved 339.995 kr. Priser på hele modelprogrammet meldes ud sidst i april. Prisen på IONIQ 5 Essential med 72,6 kWt starter ved 339.995 kr. Priser på hele modelprogrammet meldes ud sidst i april.

Hyundai

Hyundai løfter nu sløret for den første danske pris på den innovative og rummelige IONIQ 5 Essential med en forventet rækkevidde på op til 481 km, opladning med op til 800 volt og en ydelse på 217 hk. Den store effekt betyder, at man kan få strøm til 100 km på bare 5 minutter, og på 18 minutter kan man oplade batteriet fra 10 til 80 procent. 
 
I februar havde IONIQ 5 verdenspremiere, og siden da har der været stor interesse for den nye elbil, der bliver Hyundais første model, som er bygget på den dedikerede EV platform (E-GMP). Danskerne må vente indtil sommer med at prøvekøre IONIQ 5, som forventes på de danske veje til juni. Men allerede nu kan Hyundai afsløre prisen på en IONIQ 5 i udstyrsvarianten Essential med den store batteripakke på 72,6 kWt, som bliver en af de første biler, der lander i Danmark.
 
”IONIQ 5 sætter helt nye standarder i segmentet, og det oplever vi allerede en stor interesse for. Den kommer med den nyeste og mest avancerede teknologi inden for elbiler. Men stadig i et prisleje, hvor rigtig mange kan være med. Og nu afslører vi prisen på IONIQ 5 med det store batteri i udstyrsvarianten Essential, som er standardmodellen, og her er udstyrslisten allerede pænt lang. Det betyder, at der bliver rig mulighed for både at få en model til en lavere pris, der kan dække de flestes behov, og for at opgradere yderligere med for eksempel firehjulstræk og solceller på taget, siger Annegrethe Skovby, pressechef i Hyundai Danmark.” 
 
Udstyr og batteri til forskellige behov
IONIQ 5 bliver tilgængelig i tre udstyrsvarianter: Essential, Advanced og Ultimate, og to forskellige batteristørrelser på henholdsvis 58 kWt med en forventet rækkevidde på op til 384 km på en enkelt opladning og 72,6 kWt med en forventet rækkevidde på op til 481 km. I Danmark tilbydes batteristørrelsen 58 kWt med baghjulstræk, mens batteriet på 72,6 kWt tilbydes med enten baghjulstræk eller firehjulstræk. Dermed matcher IONIQ 5 forskellige kørselsbehov. Med 58 kWt-batteriet og baghjulstræk yder elbilen 170 hk, med 72,6 kWt-batteriet og baghjulstræk yder den 217 hk, mens varianten med firehjulstræk yder imponerende 306 hk. 
 
Prisen på IONIQ 5 Essential med 72,6 kWt starter ved 339.995 kr. Med i prisen er en lang liste med udstyr som  12.3” touchskærm med nyt grafik og dansk navigation samt Bluelink, der flot er integreret med den lige så store digitale instrumentering. Tilsammen giver de nem adgang til alle køre-, sikkerheds- og infotainment-funktioner. Derudover har den bl.a. aktiv blindvinkel-sensor, varmepumpe, trådløs opladning af mobiltelefon, automatisk nødbremse med drejefunktion, fodgænger- og  cyklistgenkendelse samt ved krydsovergange, eCall, automatisk skiltegenkendelse, vognbaneassistent med følgefunktion samt adaptiv fartpilot med Stop & Go. Et system der gør det muligt både at indstille ens foretrukne fart og afstand til forankørende. Hvis teknologien registrerer langsommere trafik, holder bilen automatisk den indstillede afstand. Systemet kan tilmed bremse bilen helt op i tæt trafik. Så snart der er fri passage på vejen forude, accelererer bilen igen op til den indstillede fart, såfremt bilen ikke har holdt stille i mere end 3 sekunder. Desuden må den trække op til 1.600 kg, som rent faktisk gør det muligt at trække en campingvogn.  
 
IONIQ 5 fås i forskellige udgaver og forventes lanceret i løbet af juni. Priser på hele modelprogrammet meldes ud sidst i april.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.