• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. april 2021 - Volkswagen

Taigo er på vej

Volkswagen udbygger SUV-modelprogrammet med Taigo.

Taigo er en coupé-SUV, der glider ind i modelprogrammet mellem T-Cross og T-Roc Taigo er en coupé-SUV, der glider ind i modelprogrammet mellem T-Cross og T-Roc

Volkswagen

 
Den nye Taigo står klar på startlinjen. Før den officielle Europa-premiere afslører Volkswagen navnet på den kommende crossover-model, der skal udvide mærkets tilstedeværelse i SUV-segmentet i minibilsklassen. Størrelsesmæssigt vil Taigo glide ind i modelprogrammet mellem T-Cross og T-Roc.

Find din næste Volkswagen på bilpriser.dk
 
Volkswagens nye medlem af SUV-familien overbeviser med et dynamisk og emotionelt design pakket rundt om et imponerende rummeligt interiør, der vil være udstyret med en stribe af innovative assistentsystemer og online infotainmentsystemer.

Ventetiden er ovre for dem, der forgæves har ledt efter en CUV (Crossover Utility Vehicle) med en højere siddeposition og samtidig en sportsligere coupé-lignende silhouette. Det finder de i den nye Taigo, der introduceres med stærke og brændstoføkonomiske TSI-motorer, LED-forlygter som standard, et moderne human interface, et digitalt cockpit og mange avancerede assistentsystemer.

Vurder gratis din nuværende eller kommende bil på bilpriser.dk

Taigo er baseret på den succesfulde brasilianske Nivus-model, og til det europæiske marked vil den blive produceret på Volkswagens fabrik i Pamplona i Spanien. Den nye CUV præsenteres til sommer, og markedsintroduktionen er planlagt til slutningen af 2021.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.