• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. marts 2021 - Kia

Kia klar med elbilen EV6

Kia teaser EV6 - mærkets første dedikerede elbil.

EV6 er designet og konstrueret til at visualisere Kias nye brandslogan, ”Movement that inspires”. EV6 er designet og konstrueret til at visualisere Kias nye brandslogan, ”Movement that inspires”.

Kia

 
Kia har afsløret de første officielle billeder af EV6 - mærkets første dedikerede elbil bygget på virksomhedens nye EV-platform (Electric-Global Modular Platform eller E-GMP).
 
EV6 er den første af Kias nye generation af elbiler, der er udviklet under en ny designfilosofi, der inkorporerer Kias skiftende fokus mod elektrificering.

Find din næste Kia her på bilpriser.dk

”EV6 er visualiseringen af både vores brand purpose,” Movement that inspires ”, og vores nye designfilosofi. Den er designet til at inspirere enhver kørsel ved at tilbyde en instinktiv og naturlig oplevelse, der forbedrer vores kunders dagligdag og giver køberen et ejerskab, der er enkelt, intuitivt og integreret. ” sagde Karim Habib, Senior Vice President og chef for Kia Global Design Center. "Vores mål er at designe den fysiske oplevelse af vores brand og skabe dristige, originale og opfindsomme elbiler."

Kias nye navnestrategi til fremtidige elbiler
Som en del af virksomhedens brand transformation, vil Kias nye dedikerede elbiler blive navngivet i henhold til en ny navngivningsstrategi. Den nye tilgang gør Kias EV-navngivning mere enkel og ensartet på tværs af alle globale markeder.
 
Alle Kias kommende dedikerede elbiler starter med præfikset ”EV”, hvilket gør det let for forbrugerne at forstå, hvilke af Kias produkter der er fuldt elektriske. Dette efterfølges af et tal, der svarer til bilens position i modelprogrammet. 

EV6 er designet og konstrueret til at visualisere Kias nye brandslogan, ”Movement that inspires”, og får verdenspremiere i første kvartal 2021.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.