• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. februar 2021 - BMW

Nyheden BMW M5 CS

Den mest kraftfulde model i BMW M's historie.

Den 4,4 liters V8-motor med 635 hestekræfter gør BMW M5 CS til den mest kraftfulde model i BMW M’s lange og fascinerende historie. Den 4,4 liters V8-motor med 635 hestekræfter gør BMW M5 CS til den mest kraftfulde model i BMW M’s lange og fascinerende historie.

BMW

Når BMW M5 CS lanceres i april, bliver den det fjerde medlem i CS-klubben (Club Sport), som består af BMW M2 CS, BMW M3 CS og BMW M4 CS. Den eksklusive specialmodel produceres i en begrænset periode, og giver den legendariske BMW M5 et udpræget raceragtigt tvist.
 
Den 4,4 liters V8-motor med 635 hestekræfter gør BMW M5 CS til den mest kraftfulde model i BMW M’s lange og fascinerende historie.

Bilen kommer som standard med ottetrins M Steptronic automatgear med Drivelogic samt M xDrive firehjulstræk, som også tilbyder en 2WD-indstilling for ren baghjulstræk.

Letvægtsmaterialer og racergener
Ved hjælp af udpræget brug af letvægtsmaterialer har ingeniørerne opnået en vægtbesparelse på omkring 70 kg i forhold til BMW M5 Competition. BMW M5 CS når fra 0-100 km/t på 3,0 sekunder og fra 0-200 km/t på 10,4 sekunder. Tophastigheden er elektronisk begrænset til 305 km/t.

Rigtigt mange detaljer i bilen sender tankerne til verdens racerbaner. Føreren og forsædepassageren kan finde sig til rette i M Carbon sæderne og bagsædepassagererne på de to individuelle og formstøbte bagsæder. Det sorte Merino læderindtræk har iøjnefaldende kontraster og dekorative syninger i farven Mugello Red. De integrerede nakkestøtter – med belyste M5-logoer på forsæderne – viser et omrids af den legendariske racerbane Nürburgring. Det fede M-rat er i Alcantara og knapperne til gearskifte er lavet af kulfiber.

Motorhjelmen, frontspoileren, de udvendige spejlkapper, bageste spoiler og diffusor samt skjoldet over BMW M Power-motoren er lavet af kulfiberforstærket plast (CFRP). 

Eksklusive farver
BMW M5 CS fås i tre forskellige farver. Brands Hatch Grey, som også fås til BMW M5 Competition samt eksklusivt for CS-udgaven; BMW Individual Frozen Brands Hatch Grey og Frozen Deep Green.

De keramiske M Carbon bremser er som standard røde, men fås også i guld som en valgmulighed.

Der er med andre ord lagt i støbeskeen til en ægte og fuldblods M-oplevelse, når BMW M5 CS ruller af produktionsbåndet i april.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.