• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. januar 2021 - Hyundai

Se prisen på ny TUCSON

Hyundai er klar med priser på den nye TUCSON.

Nu står den helt nye TUCSON klar hos landets Hyundai-forhandlere. Designet har kant, kabinen er stilren, og de fleste motorer kører på både el og brændstof. Nu står den helt nye TUCSON klar hos landets Hyundai-forhandlere. Designet har kant, kabinen er stilren, og de fleste motorer kører på både el og brændstof.

Hyundai

Mens Danmark er lukket ned på grund af COVID-19, er det heller ikke muligt for landets Hyundai-forhandlere at byde indenfor til Danmarkspremiere, når den nye TUCSON lanceres den 1. februar.

I stedet for at aflyse og lade kunderne vente, bringer vi den nye TUCSON ud til deres indkørsel eller der, hvor man aftaler at mødes, så kunden kan prøvekøre og se bilen, inden man tager den endelige beslutning.

Den nye TUCSON tilbydes i tre udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. En Pure 1.6 T-GDi med 150 hk byder bl.a. på 8” touchskærm med trådløs Apple CarPlay og Android Auto, aircondition, fartpilot,  bakkamera, Bluetooth, automatisk nødbremse med fodgænger- samt cyklistgenkendelse, automatisk skiltegenkendelse og aktiv vognbaneassistent med følgefunktion.

Med udstyrsvarianten Essential, som koster 30.000 kr. mere, får man derudover bl.a. 2-zonet klimaanlæg, 10,25” digital instrumentering, varme i rat og forsæder, baksensor, LED-kombinationsbaglygter, elektriske lændestøtte ved fører, fartpilot med fartbegrænser til manuelt gear og adaptiv fartpilot til automatgear. Vælger man Advanced, som starter ved 329.995 kr., får man yderligere 3-zonet klimaanlæg, 10.25” touchskærm, Bluelink med App-styring, navigation med dansk tale, ventilationskanaler ved bagsæder, varme i bagsæder, p-sensor både for og bag, frontgrill i mørk krom, interiør-stemningsbelysning i hele 64 farver, blindvinkel-sensor og LED-forlygter.
 
Fire motorer at vælge mellem
Til lanceringen er der fire motorer at vælge imellem. En 1.6 T-GDi benzinmotor, en 1.6 T-GDi hybrid med 230 hk, som begge tilbydes i de føromtalte tre forskellige udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced.

Priserne starter ved 279.995 kr. for benzin-udgaven, mens 1.6-liters hybridmotor starter fra 379.995 kr. Derudover findes TUCSON som mild hybrid i både benzin og diesel- og i to forskellige udstyrsvarianter: Essential og Advanced. Her er startprisen henholdsvis 339.995 kr. for 1.6 T-GDi benzin mild hybrid med automatgear og 150 hk og 379.995 kr. for 1.6 CRDi mild hybrid med automatgear og 136 hk. Senere kommer den også som plug-in hybrid med firehjulstræk og hele 265 hk, hvilket er helt nyt for modellen.

Penge at spare under nedlukningen
Den nye TUCSON kan bestilles online, hvor der samtidig er penge at spare. Takker man ja til tilbuddet og underskriver en købsaftale på bilen senest 14 dage efter, salgsafdelingen får lov til at åbne igen, så trækkes der 2.021 kr. fra i prisen, hvis bilen leveres inden den 1. maj 2021. Det er også muligt at booke en digital fremvisning, hvor man kan få fremvist og gennemgået bilen, mens man sidder derhjemme.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.