• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. december 2020 - Seat

Bedste bilkøb i Europa 2021

Ny SEAT Leon kåret som bedste bilkøb i Europa.

Ny SEAT Leon kåret som bedste bilkøb i Europa. Ny SEAT Leon kåret som bedste bilkøb i Europa.

SEAT

AUTOBEST har kåret den nye SEAT Leon som ”det bedste bilkøb i Europa 2021”. Prisen tildeles efter stemmer fra 31 udvalgte biljournalister fra lige så mange europæiske lande.

SEAT Leon fremhæves af juryen for sine dynamiske køreegenskaber, sin effektivitet og for sine avancerede sikkerhedsforhold. Også det teknologiske niveau fremhæves.

Den helt nye Leon modtog flest point fra de 31 europæiske motorjournalister, der udgør juryen i AUTOBESTs kåring, og bilen tog derfor førstepladsen foran Skoda Octavia og Peugeot 2008.

”Vi er stolte af, at vores nye SEAT Leon blev valgt til ’AUTOBEST 2021’. Det er den størst mulige anerkendelse til det hold, der var involveret i lanceringen af den bedste Leon nogensinde En bil, der er designet, udviklet og produceret i Barcelona. Denne pris giver os fornyet styrke til at se selvsikkert ind i fremtiden. SEAT Leon har generation efter generation bevist, at det er en vigtig søjle i segmentet, og prisen fra AUTOBEST-dommerne styrker Leons position på markedet,” siger Wayne Griffiths, der er præsident for SEAT og CUPRA, og fortsætter:

"Den nye SEAT Leon har bragt segmentet til et helt nyt niveau og blander imponerende design med teknologiske fremskridt for at skabe en bil, der leverer alt, kunderne har brug for."
Det er anden gang, SEAT kan glæde sig over at have ”det bedste bilkøb i Europa”. I 2017 var det SEAT Ateca, der modtog den fornemme hæder.

Også herhjemme har den nye SEAT Leon gjort det godt. Den har således allerede fået topkarakter i flere tests, ligesom den blev nummer to, da Årets Bil i Danmark skulle findes.
AUTOBEST-prisen er blandt de mest prestigefyldte i Europa og blevet uddelt siden 2001. De 31 journalister, der udgør juryen, har haft mulighed for at prøvekøre hele rækkevidden af SEAT Leon-porteføljen - inklusive plug-in hybridversionen - under finalen, der blev gennemført i Østrig i starten af november.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.