• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. november 2020 - Hyundai

Hyundai giver gratis strøm

Flere vælger en elektrisk model, når de skal købe ny bil.

En af de elbiler, man kan privatlease med gratis strøm i et halvt år, er Danmarks mest solgte el-SUV KONA electric, der kører op til 484 km på en opladning. En af de elbiler, man kan privatlease med gratis strøm i et halvt år, er Danmarks mest solgte el-SUV KONA electric, der kører op til 484 km på en opladning.

Hyundai

Danskerne skal have de bedste forudsætninger for at skifte bilen ud med en elbil, lyder det fra Hyundai, der fra 10. november giver 6 måneders gratis strøm til kunder, der privatleaser en elbil – og det er ovenikøbet med 0 kr. i udbetaling.

Flere og flere danskere vælger en elektrisk model, når de skal købe ny bil. Så mange, at næsten hver femte nye bil i oktober måned var opladelig, viser de nyeste tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Og nu vil Hyundai give salget af elbiler et ekstra skub: Fra 10. november giver de 6 måneders gratis strøm, når man privatleaser en KONA electric, IONIQ electric eller en IONIQ plug-in hybrid, som samtidig koster 0 kr. i udbetaling og kan leveres med det samme. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler og kun på elbiler indregistreret fra den 10. november.

”Med leasing har man mulighed for at teste, om en elbil er det rigtige valg, før man køber. Da vi gerne vil give danskerne de bedste muligheder for at afprøve en elbil, betyder det blandt andet, at vi lige nu – i samarbejde med LeasePlan - giver 6 måneders gratis strøm til dem, der privatleaser vores elbiler. Samtidig tilbyder vi 0 kr. i udbetaling,” siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark.

Det er et initiativ, man hilser velkommen hos LeasePlan, der selv arbejder med en detaljeret køreplan for fremtidens mobilitet.

”Hos LeasePlan har vi et ambitiøst mål om at understøtte den grønne omstilling inden for biler, og med denne kampagne i samarbejde med Hyundai giver vi de private frontløbere en mulighed for at komme hurtigt og billigt i gang med at gøre en forskel for miljøet”, siger Michael Olsen, CEO hos LeasePlan Danmark.

Danmarks mest solgte el-SUV – nu med gratis strøm
En af de elbiler, man kan privatlease med gratis strøm i et halvt år, er Danmarks mest solgte el-SUV KONA electric, der kører op til 484 km på en opladning. Den koster fra 4.095 kr./md. med 0 kr. i udbetaling. KONA electric, der som andre SUV’er er kendetegnet ved den høje indstigning og det gode overblik, er udstyret med 7” touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera, fartpilot, el-sidespejle med varme og LED-sideblik, vognbaneassistent, eCall og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

IONIQ som plug-in eller electric

IONIQ plug-in hybrid, som også er en del af tilbuddet om gratis strøm i 6 måneder, byder bl.a. på 8” touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, adaptiv fartpilot, varme i forsæder og rat, med Stop & Go-funktion, bakkamera, klimaanlæg med touch-betjening og eCall, samt træthedsregistrering. Hvis man fortrækker en IONIQ electric, som har en rækkevidde på op til 311 km på én opladning, får man derudover bl.a. parkeringssensor både for og bag, aktiv vognbaneassistent og varmepumpe.

Fælles for begge modellerne er, at de kan privatleases for 0 kr. i udbetaling og fra 3.495 kr./md. for plug-in hybrid eller fra 3.795 kr./md. for IONIQ electric.

Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Ekstra kilometer kan tilkøbes.

Tilbuddet om 6 måneders gratis strøm fra Clevers ladestandere gælder et begrænset antal biler. Efter de 6 måneders gratis strøm fortsætter man automatisk som Clever Unlimited kunde eller Clever Unlimited Network kunde. Abonnement priser fra 245-749 kr./md. Afhængig af model og valg af abonnement. Opsigelsesvarslet er løbende måned plus en måned. Hvis man vil have installeret sin egen ladeboks derhjemme, er det for egen regning.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.