• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. november 2020 - Hyundai

Hyundai i20 vinder pris

Ny Hyundai i20 vinder ”Det Gyldne Rat 2020”.

Det er anden gang, at Hyundai i20 vinder den verdensberømte bilpris. Den forrige generation af i20 vandt prisen blandt b-segmentet i 2015. Det er anden gang, at Hyundai i20 vinder den verdensberømte bilpris. Den forrige generation af i20 vandt prisen blandt b-segmentet i 2015.

Hyundai

Den nye Hyundai i20 er netop blevet tildelt den prestigefyldte læserpris ”Det Gyldne Rat”, som hvert år afholdes af det tyske bilmagasin Auto Bild samt den tyske avis Bild am Sonntag.
   
”Det Gyldne Rat” er en af de mest prestigefyldte priser og uddeles i år for 44. gang af det anerkendte bilmagasin Auto Bild og avisen Bil am Sonntag.

Hyundai i20, som havde premiere i Danmark i weekenden den 7.-8. november, vandt som den bedste bil i kategorien ’op til 25.000 euro’.

- Fordi bilen straks imponerer med overbevisende køreegenskaber og design samt en række nye sikkerhedsfunktioner, lyder begrundelsen for prisen til Hyundai i20 fra Tom Drechsler, chefredaktør for bilindustrien i BILD Group.

Det er anden gang, at Hyundai i20 vinder den verdensberømte bilpris. Den forrige generation af i20 vandt prisen blandt b-segmentet i 2015.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.