• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. oktober 2020 - De Danske Bilimportører

Stor fremgang til varebilerne

September måned bød på knap 3.000 nye varebiler.

September bød på knap 3.000 nye varebiler og det højeste varebilsalg siden november sidste år. September bød på knap 3.000 nye varebiler og det højeste varebilsalg siden november sidste år.

De Danske Bilimportører

September bød på knap 3.000 nye varebiler og det højeste varebilsalg siden november sidste år. Varebilsalget endte dermed over 20 procent højere end samme måned i fjor. Også lastbilerne var godt kørende i den forgangene måned med det foreløbigt næsthøjeste salg i 2020.

Trods fine salgstal for september måned trækkes ÅTD-regnskaberne fortsat ned af de store salgsnedgange tidligere på året. Kigger man udelukkende på det netop overståede tredje kvartal er der dog klar bedring at spore, og kurverne for både vare-, lastbiler og busser er vendt.  Adm. direktør for De Danske Bilimportører, Mads Rørvig, ser lyst på udviklingen for vare- og lastbiler og uddyber:

•    ”Efterspørgslen på varebiler har det seneste halve år været ramt af den nærværende pandemi, men i de seneste måneder har vi set gode takter. Alt i alt ligger 2020 blot 12 procent under sidste års meget fine salgstal. Det er skridt i den rigtige retning.”

•    ”Vi forventede på forhånd, at lastbilsalget ville falde i 2020 grundet den høje aktivitet i de foregående år. At coronakrisen har påvirket salget yderligere, kommer vi ikke udenom, men det er positivt, at kurven nu er på vej op.”

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.