• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. september 2020 - Hyundai

Ny Hyundai Tucson

Ny Tucson forventes lanceret i Danmark sidst på året.

Mild hybrid samt benzin- og dieselvarianter af den nye Tucson forventes lanceret i Danmark sidst på året, mens hybrid og plug-in hybrid følgere senere i 2021. Mild hybrid samt benzin- og dieselvarianter af den nye Tucson forventes lanceret i Danmark sidst på året, mens hybrid og plug-in hybrid følgere senere i 2021.

Hyundai

Den helt nye Hyundai Tucson er den fjerde generation af den populære SUV. På verdensplan er der solgt mere end 7 millioner biler siden introduktionen i 2004, heraf 1.4 millioner i Europa. Det gør Tucson til en af de bedst sælgende i verden.

Den nye Tucson viser en endnu stærkere identitet, der udstråler kraft, elegance og dynamik. Den får et revolutionerende og ambitiøst nyt look med interessante detaljer og lygtesystemer, som er en bærende del af designet. For eksempel de parametriske forlygter, som ved første øjekast fremstår usynlige og efterlader fronten med et mørkt udseende. Når bilen startes, kommer de geometriske kørelys-detaljer til live og giver bilen et stærkt udtryk.

De skarpe former går igen både på Tucsons bagende og i meget høj grad også på bilens side, hvor markante knæk på dørene giver SUV’en et stærkt futuristisk præg.

Interiøret i den nye Tucson er inspireret af flyindustrien. Dette understreges bl.a. meget tydeligt af det gennemgående instrumentbord, hvor to kromlister smyger sig fra dørene henover instrumentpanelet og fortsætter ned langs den brede midterkonsol. På en elegant måde er både den digitale instrumentering og den brede toucshskærm integreret i panelet. Touchskærmen byder på nytænkende og intuitiv betjening. Derudover er shift-by-wire-teknologi introduceret på biler med automatgear, således at designet på midterkonsollen fremstår renere og mere enkelt, hvilket i den grad understreger premiumfornemmelsen i den nye kabine.

Sammenlignet med den nuværende er den nye Tucson både længere, bredere og højere. Den helt nye Tucson er nemlig vokset med 2 cm i længden, 1,5 cm i bredden og 0,5 cm i højden. Det vil sige, at den nu er 4,50 meter lang, 1,865 meter bred samt 1,650 meter høj. Og med en akselafstand på 2,68 meter er der god plads til alle i kabinen. Samtidig er benpladsen på bagsædet øget med 2,6 cm. Bagagerummet er ligeledes vokset betydeligt - med op til 78 liter - og når dermed op på 521-580 liter afhængig af motorvariant.

I den nye generation kommer Tucson både som hybrid, hvor man kan vælge mellem 2- eller 4-hjulstræk, og plug-in hybrid med 4-hjulstræk og hele 265 hk, hvilket er helt nyt for modellen. Derudover tilbydes den i mild hybrid og et bredt udvalg af benzin- og dieselmotorer.

Mild hybrid samt benzin- og dieselvarianter af den nye Tucson forventes lanceret i Danmark sidst på året, mens hybrid og plug-in hybrid følgere senere i 2021.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.