• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. september 2020 - Suzuki

Suzuki Swift med hybrid

Suzuki Swift med hybrid og alt i udstyr til særpris.

Action Star-modellen fås lige nu hos landets Suzuki-forhandlere og så længe lager haves. Action Star-modellen fås lige nu hos landets Suzuki-forhandlere og så længe lager haves.

Suzuki

Suzuki Swifts sprudlende køreglæde er efterhånden velkendt. De sjove køreegenskaber og det omfattende udstyr forenes i Swift med et lavt benzinforbrug, der får smilet frem på enhver bag rattet.

Først på året blev Swift lanceret med hybridteknik som standard i alle versioner med manuelt gear, hvilket gjorde Swift endnu mere økonomisk, og nu lanceres kampagnemodellen Swift Action Star, som har alt i udstyr til en ganske særlig pris.

Pris fra 144.990 kr.
Swift Action Star har sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse og adaptiv fartpilot, der automatisk holder afstanden til de forankørende. De 5 døre giver adgang til den sportslige kabine med f.eks. sportssæder og D-formet læderrat, mens komfortudstyret omfatter infotainmentsystem med DAB+ radio, Apple CarPlay/Android Auto, samt bakkamera og Bluetooth. Dertil kommer fjernbetjent centrallås, 16” alufælge, tågelygter og sort-tonede ruder bag. Udstyrspakken har en værdi af 22.000 kroner, men fås til en merpris på blot 2.000 kroner i forhold til Club AEB-modellen.

Hybridteknik er standard
Som alle andre Swift er Action Star udstyret med den økonomiske og effektive 1,2 Dualjet-motor med 90 hk og Suzukis 12V hybridsystem, som består af en kompakt el-motor, et effektivt lithium-batteri og et avanceret styresystem. El-motoren assisterer benzinmotoren ved igangsætning og under acceleration, og starter benzinmotoren lydløst og umærkeligt, når start/stop-systemet har været aktiveret. Resultatet ses på forbruget. Det gennemsnitlige forbrug på 20 km/l (iflg. WLTP) betyder at den halvårlige ejerafgift blot er på 500 kroner. 
Action Star-modellen fås lige nu hos landets Suzuki-forhandlere og så længe lager haves. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.