• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. august 2020 - Michelin

Lynhurtig nyhed

Pilot Sport Cup2 Connect er udviklet til både bane og vej.

Michelin Pilot Sport Cup2 Connect rammer 95 procent af markedet, og det er kompatibelt med hovedparten af sportsbiler fra 200 til over 750 HK. Michelin Pilot Sport Cup2 Connect rammer 95 procent af markedet, og det er kompatibelt med hovedparten af sportsbiler fra 200 til over 750 HK.

Michelin


Hurtigere omgangstider, længere levetid og 100 procent klar til at ”tale” til køreren. Aftale med BMW gør nyt Michelin-sportsdæk til det første originalmonterede connect-ready dæk på markedet.

7,29 sekunder hurtigere på ti omgange[1] og designet til sportsvogne og krævende banekørsel - men også til turen hjem på almindelig vej. Det nye sportsdæk, Michelin Pilot Sport Cup2 Connect, er det første ”forbundne” dæk på markedet, som leveres med en integreret sensorboks.

Dækket er skræddersyet til alle baneentusiaster, som blot monterer Michelin Track Connect-sensorerne for at åbne en ny verden af muligheder for løbende at optimere bilen og dækkenes præstation på bane.

Michelins nye sportsdæk henvender sig til både begynderen og den erfarne kører. På den måde gør Pilot Sport Cup2 Connect det muligt for baneentusiaster på alle niveauer at udvikle deres evner med ét og samme dæk.

Pilot Sport Cup2 Connect er udviklet til både bane og vej. I designet vægter Michelin banekørsel 80 procent og kørsel på vej med 20 procent. Så det er et alsidigt high performance-dæk med fuld integreret connectivity, der nu lander på markedet.

Avanceret dækteknologi i spil
I bestræbelserne på at forene sublim føling og top egenskaber på banen anvender Michelin bl.a. bælter lavet af forskellige materialer i dækkonstruktionen - to med polyester, to med stål og et lag af polyamid. Samtidig trækker Pilot Sport Cup2 Connect på anden avanceret dækteknologi, som til sammen øger kørefornemmelsen, tillader højere svinghastigheder og dermed giver hurtigere omgangstider. Eksempelvis Michelins Bi-compound teknologi, brug af funktionelle elastomer i gummiblandingen og Michelins Track Longevity Technology 2.0, som øger holdbarhed og levetid under ekstreme forhold på banen. 

Med Michelin Track Connect får køreren ikke bare mulighed for direkte forbedringer under kørslen. Via sensorer i dækkene og den medfølgende boks kan data om fx optimalt dæktryk og belastningsgrader i dækkene vises direkte i en smartphone-app. I tests over 10 og 15 omgange på bane har alt dette vist sig at skære henholdsvis 7,29 og 7,40 sekunder af tiden sammenlignet med den tidligere version af Michelin Pilot Sport Cup2.

BMW M2 CS er den første bil, som originalmonteres med Michelin Pilot Sport Cup2 Connect. Dermed bliver dækket det første connect-ready dæk, der er valgt som originalt udstyr. 

Pilot Sport Cup2 Connect er også tilgængeligt i almindeligt salg. Det fås i 41 dimensioner og i størrelser fra 19” til 21”. Dermed rammer Michelins nyhed 95 procent af markedet, og det er kompatibelt med hovedparten af sportsbiler fra 200 til over 750 HK.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.