• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. august 2020 - Applus Bilsyn

Bilen skal synes nu

Få synet bilen inden 31. august og undgå bøde.

Bilister, der endnu ikke har fået synet bilen på grund af coronasituationen, får forlænget fristen til udgangen af august. Bilister, der endnu ikke har fået synet bilen på grund af coronasituationen, får forlænget fristen til udgangen af august.

Applus Bilsyn

Bilister, der endnu ikke har fået synet bilen på grund af coronasituationen, får forlænget fristen til udgangen af måneden.
 
Dermed har bilejere, som på grund af coronaproblematikken endnu ikke har fået bilen synet, stadig et par uger til at få bilen forbi en synshal uden at risikere en hilsen fra myndighederne.
 
Undgå bøde på 2.000 kr.
- Kontrollen sikrer, at alle biler fortsat er i en teknisk forsvarlig stand og ikke udgør nogle sikkerhedsmæssige problemer i trafikken. Og så kan der være penge at spare inden den 31. august, siger Paul Christensen, Teknisk chef hos Applus Bilsyn. 
 
Under normale omstændigheder, skriver Færdselsstyrelsen på sin hjemmeside, ”vil en overskridelse af synsfristen ellers udløse en påmindelse om syn og en ny frist, efterfulgt af en bøde på 2.000 kroner, hvis den nye frist ikke overholdes.”
 
Ifølge Færdselsstyrelsen er det ikke nødvendigt at sende en ansøgning om at få udsat sit periodiske syn for at undgå en bøde. Falder tidsfristen for ens syn før den 31. august, er man naturligt omfattet af suspenderingen.
 
Sprit og engangshandsker
De seneste ugers smittestigning viser, at corona ikke er et overstået kapitel. 
 
Applus Bilsyns medarbejdere følger i den forbindelse Sundheds- og Færdselsstyrelsens retningslinjer i forhold til håndtering af covid-19. Bl.a. ved at holde klar afstand, udskifte engangshandsker efter hvert syn, løbende afspritte kundeområdet og vaske hænder flere gange dagligt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.