• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. juni 2020 - BMW

Ny BMW 4-serie Coupé

BMW 4-serie Coupé: Ægte køremaskine i helt ny udgave.

Den helt nye udgave af BMW 4-serie Coupé er mere skarp, karakteristisk og sporty end nogensinde og rummer essensen af en ægte køremaskine. Den helt nye udgave af BMW 4-serie Coupé er mere skarp, karakteristisk og sporty end nogensinde og rummer essensen af en ægte køremaskine.

BMW

Den nye BMW 4-serie Coupé har været teaset flere gange som konceptbil. Nu præsenterer BMW den produktionsklare udgave af den dynamiske og sportslige BMW 4-serie Coupé, som har dansk lancering i oktober måned.

Sport på programmet

Strukturen på luftindtagene foran er tidligere kun set på BMW’s M-modeller. Designet med de to opretstående og sammenhængende nyrer, giver klare referencer til klassikere som BMW 328 eller BMW 3.0 CSi, og understreger BMW’s næsten 90 år lange og succesfulde historie med produktionen af coupéer.

I forhold til forgængeren er bilens længde øget med 128 mm til 4.768 mm, bredden med 27 mm til 1.852 mm og akselafstanden med 41 mm til 2.851 mm. Højden er kun øget med 6 mm til 1.383 mm, hvilket gør bilen 57 mm lavere end "søskende-bilen" BMW 3-serie Sedan. Bagagerummet er på 440 liter.

Proportionerne på bilen viser en langstrakt motorhjelm, korte udhæng, døre med rammeløse vinduer samt en flydende taglinje, som fremhæver det elegante udseende.
Indvendigt er der også nyheder, som alle understøtter den førerorienterede kabine. Standard er sportssæder og et nydesignet sportslæderrat, mens lyddæmpende glas optimerer komforten på de lange køreture.

Mild hybrid-teknologi
Den nye BMW M440i xDrive Coupé er for første gang i en sekscylindret benzinbil udstyret med mild hybrid-teknologi, som består af en 48-volts starter-generator, som muliggør regenerering af bremseenergien samt et yderligere batteri til at opbevare energien. Dette giver en boost-effekt på 11 hk, der kan bruges ved acceleration. Systemet forbedrer samtidig komforten ved igangsætning, når det automatiske start/stop-system er aktivt samt optimerer brændstoføkonomien.

Mild hybrid-teknologien er ligeledes tilgængelig i dieseludgaven i den nye BMW 4-serie Coupé - ligesom den vil være det i 50 andre BMW modeller fra og med juli måned.

Premiere på udstyr, der gør køreoplevelsen endnu mere intens

Som noget nyt har alle modelvarianter som standard ottetrins Steptronic automatgear samt en ”sprint-funktion”. Sprint-funktionen justerer motoren og gearskiftekarakteristika for at give maksimal dynamik til mellemaccelerationer og ved overhaling.

Ligeledes helt nyt er tilvalget M Sport Pro-pakken, som giver ekstra store luftindtag, M sportsophæng, 19” M aluminiumsfælge, sportsautomatgear, spoiler bagpå, en sportslig lydkulisse, der føres videre ind i kabinen, Harman Kardon surround sound-system samt en række fede designdetaljer.

Nye digitale tjenester som BMW Maps og BMW Intelligent Personal Assistant gør rejsen endnu mere personlig. Det indbyggede simkort med 4G LTE og Connected Package Professional giver mulighed for en række digitale tjenester, herunder trafikinformation i realtid. Apple CarPlay og Android Auto er standard. Det samme gælder Remote Software Upgrade.

Motorudvalget

Fra lanceringsstart vil der kunne vælges mellem fire forskellige motorvarianter: Topmodellen BMW M440i xDrive Coupé har en sekscylindret benzinmotor på 374 hk, BMW 430i Coupé og BMW 420i Coupé har begge en firecylindret benzinmotor med henholdsvis 258 hk og 184 hk.

Derudover fås den nye model som BMW 420d Coupé med en firecylindret dieselmotor, som yder 190 hk. Denne model fås ligeledes med BMW’s intelligente firehjulstræk xDrive.
I 2021 følger flere motorvarianter, herunder også den fuldelektriske BMW i4.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.