• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juni 2020 - Hyundai

Hyundai KONA electric med træk

Nu kan man få anhængertræk til Hyundai KONA electric.

Danske elbilkøbere vil fremover få mulighed for at få monteret anhængertræk på KONA electric Long Range Performance 64kWt. Danske elbilkøbere vil fremover få mulighed for at få monteret anhængertræk på KONA electric Long Range Performance 64kWt.

Hyundai

Hyundai er klar med anhængertræk til KONA electric, som i dag er Danmarks mest solgte elektriske SUV. Det betyder, at man nu kan køre i den populære elbil uden at skulle undvære en anhænger.

Danske elbilkøbere vil fremover få mulighed for at få monteret anhængertræk på KONA electric Long Range Performance 64kWt. Dermed bliver Hyundai et af kun få bilmærker, der tilbyder anhængertræk til elbiler.

“Det er en fantastisk nyhed, som vi har glædet os til at dele, da mange kunder har efterspurgt anhængertrækket. Det er kun få elbiler, der gør dette muligt, og vi håber selvfølgelig, at det vil give endnu flere danskere mod på at køre på el,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Tag cyklen med i sommerhus
Med anhængerræk vil KONA electric Long Range Performance kunne trække en trailer op til 300 kg. Det giver rig mulighed for f.eks. at køre en tur på genbrugsstationen med hus- og haveaffaldet eller at få sommergrejet og cyklen med på turen i sommerhus, da KONA electric Long Range Performance nu også kan udstyres med cykelholder.

Anhængertrækket kan fås ved køb af ny KONA electric Long Range Performance som et tilkøb fra 7.995 inkl. montering med 7-pol stiksæt. Ønsker man 13-pol stiksæt kan det fås inkl. montering til 9.690 kr. Hvis man ønsker et aftageligt anhængertræk, vil dette medføre en merpris på 2.000 kr.

Populær SUV med lang udstyrsliste

Biltypen SUV er inden for de seneste år blevet en af de mest populære biltyper og udgjorde i første kvatal af 2020 lidt under en tredjedel af alle nyregistrerede biler i Danmark i første kvartal af 2020, viser tal fra brancheorganisa-tionen De Danske Bilimportører.

Den lange udstyrsliste tæller bl.a. 7” touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, Android Auto, bakkamera og -sensor, fartpilot, varme i forsæder, vognbaneassistent, regnsensor, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse samt automatisk nedblændeligt bakspejl.

KONA electric Long Range Performance er med 64kWt og kører op til 449 km på en opladning. Modellen tilbydes i to udstyrsvarianter; Essential og Advanced, og priserne er starter ved 294.995 kr. KONA electric Long Range Performance kan også privatleases til en månedlig ydelse fra 4.095 kr./md. og blot 9.995 kr. i udbetaling.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.