• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. november 2019 - ŠKODA

Ny ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA afslører designtegninger af ny OCTAVIA.

ŠKODA OCTAVIA har solgt mere end 6,5 mio. eksemplarer på verdensplan. ŠKODA OCTAVIA har solgt mere end 6,5 mio. eksemplarer på verdensplan.

ŠKODA

Fjerde generation af ŠKODAs mest solgte bil er på vej. Designtegninger viser en på samme tid kompakt og rummelig hatchback med et mere emotionelt design end i dag.

ŠKODA er på en rejse. Mærket er kendt for praktiske biler af høj kvalitet, men ŠKODA vil også være kendt for design, som vækker følelser. Fjerde generation af ŠKODA OCTAVIA er den foreløbige kulmination på den rejse.

De første designtegninger afslører nemlig en på samme tid kompakt og rummelig hatchback med et mere emotionelt design, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved en lang silhuet med en taglinje som en coupé.

Tegningerne viser også en front med et nyt, markant design og baglygter, der giver association til krystal. Alt i alt tegner det godt for ŠKODAs mest populære familiebil, hvoraf der er solgt mere end 6,5 mio. eksemplarer på verdensplan.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.