• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. oktober 2019 - BMW

Nyheder fra BMW

Nu udvides X-familien med endnu to stærke profiler.

De stærke modeller har premiere på Los Angeles Auto Show i november og lanceres i Danmark i april måned 2020. De stærke modeller har premiere på Los Angeles Auto Show i november og lanceres i Danmark i april måned 2020.

BMW

BMW X5 M Competition og BMW X6 M Competition sikrer intensiv M-feeling og X-faktor. Begge modeller har M-specifik undervogn, adaptiv affjedring og M Servotronic, der er skræddersyet til både motorens kraftfulde præstationer og bilernes offroad-koncept.

Den omdrejningsvillige 4,4 liters V8-motor med M TwinPower Turbo-teknologi yder 625 hestekræfter og har et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. Begge modeller sprinter fra 0-100 km/t på bare 3,8 sekunder.

Den ottetrins M Steptronic automatgearkasse med DriveLogic kan opsættes individuelt og M xDrive firehjulstrækket er specielt udviklet til at bringe de mange kræfter ned i asfalten samt optimere vejgrebet på løst underlag og i alle vejrsituationer.

Standardudstyret omfatter blandt andet BMW Head-Up Display med M-specifikke informationer, M multifunktionssæder, BMW Individual læderindtræk, BMW Live Cockpit Professional med navigation samt Parking Assistant.
Lancering

De stærke modeller har premiere på Los Angeles Auto Show i november og lanceres i Danmark i april måned 2020. I Danmark tilbydes kun Competition-udgaverne af de to modeller.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.