• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. august 2019 - Ford

Ford Mustang Bullitt

Mustang Bullitt hædrer den originale model fra 1968.

Se den nye Mustang Bullitt hædre den originale model fra 1968. Se den nye Mustang Bullitt hædre den originale model fra 1968.

Ford

Ford Mustang Bullitt agerer nu hovedperson i en stilren video, der oser af underspillet coolness og trækker tråde til originalmodellen, som Bullitt hædrer.

Ford Mustang Bullitt tipper med hatten til filmen ’Bullitt’ fra 1968, hvor Steve McQueen sad bag rattet i den ikoniske Ford Mustang GT Fastback fra samme år og fræsede San Franciscos gader tynde i en af filmhistoriens mest episke biljagter, som varer intet mindre end 10 minutter.

I forbindelse med Mustang Bullitts lancering i Danmark har Ford Danmark fået lavet en video af det kreative film- og tv-produktionsselskab Make Sense Film. Resultatet er en video, der indkapsler Bullitt-modellens underspillede, muskuløse træk på fornem manér med et stilbevidst og melankolsk visuelt udtryk.

Rammerne dannes blandt andet med blåtonede nuancer, detaljerede skud af Bullitts særlige features, langsom klipning og ikke mindst en drømmelignende sekvens, hvor specialudgaven står side om side med originalen – elementer, der alle komplementerer Bullitts særlige DNA og giver en snert af San Franciscos gader.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.