• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. maj 2019 - Audi

Prisregn over Audi

Audi vinder overbevisende i forbrugerundersøgelser.

--- I marts vandt Audi overordnet i ”De Bedste Mærker i Alle Klasser”, og i april vandt Audi 4 ud af 10 kategorier i ”Årets firehjulstrækker 2019”. --- I marts vandt Audi overordnet i ”De Bedste Mærker i Alle Klasser”, og i april vandt Audi 4 ud af 10 kategorier i ”Årets firehjulstrækker 2019”.

Audi

De Bedste Mærker i Alle Klasser

Audi er den store vinder i Auto Bild’s "De Bedste Mærker i Alle Klasser" (”Die besten Marken in allen Klassen”). De fire ringe vandt syv individuelle sejre i kvalitetskategorien og tog dermed overbevisende den samlede sejr.

Audi placerede sig derudover øverst i design- og pris/performance-kategorierne såvel som i pålidelighedskategorien. Intet mærke placerede sig bedre inden for disse kernekriterier i vurderingen, hvor over 70.000 læsere deltog.

I undersøgelsen "De Bedste Mærker i Alle Klasser" klassificerede læsere af Auto Bild-magasinet 38 bilmærker i 14 bilklasser. Kvalitet, design og forholdet mellem pris og performance betragtes her som kernekriterier og er de 3 kategorier, der vurderes inden for.

Audi toppede kvalitetsscoringen i syv klasser: kompakt, mellemklasse, stor mellemklasse og cabriolet’er op til EUR 50.000, samt alle SUV-kategorier - små, mellemstore og store. Mærket scorede yderligere sejre inden for design-kategorien i den store mellemklasse og i pris/performance-kategorien for cabriolet’er over 50.000 EUR. Desuden vandt Audi pålidelighedskategorien i alle klasser. Mærket opnåede således i alt ti førstepladser - en præstation, der fortsatte Audis stærke resultat i vurderingen fra 2018.

Auto Bild læserne vurderede, at Audi gør det bedst med hensyn til kvalitet, design og pris/performance. Læserne stemte Audi som samlet vinder, og intet andet mærke har større tillid end Audi, når det kommer til kvalitet. "Vores mål er konsekvent at glæde kunderne med topkvalitet i premium-segmentet," siger Michael Neumayer, chef for Audi Quality Assurance. "Auto Bild-læsere har eftertrykkeligt bekræftet, at vi endnu engang er lykkes her."

Årets firehjulstrækker 2019

Audi blev det mest succesrige mærke ved kåringen af ”Årets firehjulstrækker 2019” i Berlin, hvor Q2, Q5, A6 allroad quattro og den eldrevne Audi e-tron vandt i deres respektive klasser.

"Vi er glade for de fire priser, fordi de viser vores quattro-ekspertise, som vi har opbygget gennem mange år," forklarede Hans-Joachim Rothenpieler, Audi's chef for teknisk udvikling. "Vi er særligt stolte af prisen for Audi e-tron. Vores elektrisk drevne SUV har bragt firehjulstræk ind i den elektriske æra og sætter nye standarder inden for handling, vejgreb og sikkerhed."

De nominerede i ”Årets firehjulstrækker 2019” omfattede 211 modeller fra 43 mærker i ti kategorier, hvor der blev stemt på favoritten i hver kategori. I kategorien ”Off-roader og SUV til under 35.000 euro” scorede Audi Q2 en førsteplads blandt 34 konkurrenter, hvilket gjorde kategorien til den største ved årets award. 29 modeller var nominerede i den næststørste kategori, som var ”Off-roader og SUV til mellem 35.000 og 50.000 euro”, hvor Audi Q5 vandt.

Audi A6 allroad quattro vandt overbevisende i kategorien ”Crossover”, hvor i alt 14 procent af stemmerne gik til Audis populære allroad model. Derudover vandt Audi e-tron en tilsvarende overbevisende sejr i kategorien ”Hybrid- og Elbiler” og slog dermed 24 konkurrenter.

Den sportslige SUV har en elmotor på hver aksel, hvilket udgør en ideel energikilde til det ultrahurtige elektriske firehjulstræk. Systemet sikrer kontinuerlig og fleksibel regulering af den optimale fordeling af momentet mellem de to aksler - inden for en brøkdel af et sekund. Audi e-tron benytter primært den bageste elmotor for at opnå maksimal effektivitet, men det elektriske firehjulstræk quattro skifter momentet til forakslen, hvis der er brug for det.

”AUTO BILD Allrad” er Europas mest solgte magasin om firehjulstrækkere og har afholdt denne konkurrence, hvor læserne har mulighed for at stemme, siden 2002. Kåringerne blev præsenteret på Axel Springer Haus i Berlin, Tyskland.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.