• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. maj 2019 - Dækbranchen Danmark

Ny formand for dækkene

Dækimportørforeningen har valgt ny formand.

Jannick Ditlevsen er valgt som formand for Dækimportørforeningen i en toårig periode efter foreningens nye rotationsprincip for formandsposten. Jannick Ditlevsen er valgt som formand for Dækimportørforeningen i en toårig periode efter foreningens nye rotationsprincip for formandsposten.

Dækbranchen Danmark

Jannick Ditlevsen, 47 år og salgschef for dækfirmaet Apollo Vredesteins danske aktiviteter, er den nye formand for Dækimportørforeningen.

Han blev valgt på foreningens årlige generalforsamling forleden, hvor han afløste den hidtidige formand Kenneth Saust, 59 år og administrerende direktør for Yokohama Danmark as.

Da Kenneth Saust blev formand i 2005, var det kun 70 % af de danske bilister, der kørte på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren. Et intenst og vedvarende informationsarbejde fra Dækimportørforeningen har hævet det tal til i dag, 14 år senere, at være 90 % til trods for, at der ikke i Danmark er lovkrav om at benytte vinterdæk i vinterligt føre, hvilket er tilfældet i nabolandene Sverige og Tyskland.

"Det siger noget om de danske bilisters ansvarlighed, og det er en udvikling, jeg er meget tilfreds med. Dermed kan jeg med god samvittighed give posten som formand videre," vurderer Kenneth Saust.

Dækimportørforeningens nye formand har en lang karriere indenfor salg og marketing. Før han kom til Apollo Vredestein har han arbejdet for flere andre dækimportører samt i store, anerkendte selskaber udenfor dækbranchen.

"Jeg vil fortsætte det gode arbejde, som er blevet udført, for at sikre lovgivning på dækområdet, og jeg vil gerne styrke det gode samarbejde mellem leverandører, foreninger, forhandlere og forbrugere i en meget dynamisk branche," siger Jannick Ditlevsen om sine opgaver for dækimportørerne.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.