• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. marts 2019 - Volkswagen

Den nye Volkswagen Touareg

Verdenspremiere på ny Touareg med V8 TDI-motor.

Den nye Touareg topmodel med V8 TDI-motor får verdenspremiere på Genéve Motor show. Den nye Touareg topmodel med V8 TDI-motor får verdenspremiere på Genéve Motor show.

Volkswagen

Et lille diskret V8-emblem i kølergrillen afslører, at her kommer den nye Touareg topmodel – den stærkeste dieselmotoriserede SUV fra Tyskland

Volkswagen har verdenspremiere på den nye Touareg V8 TDI på Genève Motor Show. Motoren yder 421 hk, hvilket gør Touareg til den stærkeste dieselmotoriserede SUV fra Tyskland. Det maksimale drejningsmoment på 900 Nm er på niveau med en supersportsvogn. Om du cruiser med lav fart, kører hurtigt eller offroad leverer den slags motorkraft en overlegen køreoplevelse.

Den 250 km/t hurtige Touareg V8 TDI demonstrerer sit dynamiske potentiale, når den accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,9 sek. Ligesom de øvrige Touareg-modeller, overholder den nye V8 TDI også de nye Euro 6d-TEMP emissionskrav.

Den nye Touareg V8 TDI leverer maksimal komfort og kommer standardudstyret med læderbeklædt interiør og luftaffjedring. Den nye Touareg topmodel introduceres til maj og koster 1.437.390 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.