• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. marts 2019 - BMW

Nyheder fra BMW

BMW X familien udvides med stærke M modeller.

 BMW X3 M Competition og BMW X4 M Competition. BMW X3 M Competition og BMW X4 M Competition.

BMW

BMW M udvider til sommer porteføljen med BMW X3 M og BMW X4 M. Begge modeller kommer også i Competition-udgaver, som er ekstra kraftfulde.

Ny sekscylindret motor
Den mest kraftfulde, sekscylindrede benzinmotor nogensinde i en BMW M model, som giver helt ekstraordinære kræfter. Den nyudviklede og omdrejningsvillige 3,0-liters motor med M TwinPower Turbo yder 480 hk og et drejningsmoment på 600 Nm. Versionen med bi-turbo, udviklet specielt til BMW X3 M Competition og BMW X4 M Competition, yder hele 510 hk og et drejningsmoment på 600 Nm.

Perfekt fordeling af kræfterne
For at sikre, at kræfterne i de nye high-performance motorer kanaliseres til underlaget samarbejder de med en ottetrins M Steptronic automatgearkasse med Drivelogic i kombination med det nye M xDrive firehjulstræksystem - som havde sin debut i den nye BMW M5.

BMW X3 M og BMW X4 M har som udgangspunkt baghjulstræk, men indstilles nemt til firehjulstræk. Interaktionen mellem M xDrive og det aktive M differentiale på bagakslen fordeler motorkraften optimalt mellem de fire hjul for at opnå maksimal trækkraft og retningsstabilitet. BMW X3 M og BMW X4 M går begge fra 0-100 km/t på 4,2 sekunder, mens Competition-udgaverne med permanent firehjulstræk klarer spurten på 4,1 sekunder.

M specifik undervognsteknologi giver sublim dynamik
Kombinationen af dynamik og præcision - som BMW M bilerne er så kendt for - understøttes af sofistikeret undervognsteknologi. Med tre valgfrie indstillinger giver M specifikke og elektronisk styrede støddæmpere en fremragende daglig komfort, når det ønskes og ekstrem direkte kontakt med vejen, når man ønsker en mere sportslig kørsel.
Den skræddersyede M affjedring sikrer en sublim dynamik. Den M specifikke styring inklusive M Servotronic og M bremser fuldender pakken sammen med 20 tommer M letmetalfælge.

M design både udvendigt og indvendigt
Standardudstyrslisten på de fire nye modeller er omfattende, og indeholder blandt andet sportssæder, læderindtræk, M specifik instrumentering, LED-lygter, HiFi-højttalersystem og ConnectedDrive-navigationspakke.

Specifikt for Competition-udgaverne er blandt andet 21 tommer M letmetalfælge og M sportsudstødning.

Fra august måned tilbydes endda en M Carbon eksteriørpakke med designelementer i kulfiberforstærket plast som for eksempel luftindtag og sidespejle.

Dimensioner og lancering
BMW X3 M og BMW X4 M måler henholdsvis 4.726 mm og 4.758 mm i længden med en akselafstand på 2.864 mm. Bagagerumsvolumen er henholdsvis 550/1.600 liter og 525/1.430 liter. Anhængervægten med og uden bremser er 2.500/750 kg.
Alle fire modeller lanceres i juli måned og har dermed premiere i segmenterne Sports Activity Vehicle (SAV) og Sports Activity Coupe (SAC).

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.