• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. november 2018 - Ford

Transit Custom er populær

Den næstmest solgte bilmodel i Danmark er en varebil.

Transit Custom er favoritten, der bare bliver ved med at tiltrække kunder, og med 592 solgte enheder alene i oktober ligger den stærkere end nogensinde. Transit Custom er favoritten, der bare bliver ved med at tiltrække kunder, og med 592 solgte enheder alene i oktober ligger den stærkere end nogensinde.

Ford

Ford står stærkere end nogensinde før, stærkere end noget andet mærke, når det kommer til at levere varebiler til danskerne. Transit Custom er den absolut bedst sælgende varebil i Danmark, og den er nu så populær, at den i oktober blev den næstmest solgte bil i Danmark foran mange populære personbiler – hele 592 Transit Custom blev solgt fra Ford.

Ford bygger varebiler med et klart formål: de solide og driftsøkonomiske biler er en del af en totaloplevelse, som ingen konkurrent kommer i nærheden af at kunne levere. Det er en filosofi, som har hævet Transit-modelserien – fra den kompakte Transit Courier til den helt store Transit – over resten af feltet på markedet, og især den mellemstore Transit Custom har taget danske kunder med storm.

Transit Custom er trukket fra alle konkurrenterne, og den er en stor del af forklaringen på, at Ford igen i oktober lå helt i top, når det kommer til at sælge flest varebiler i Danmark. - Fords Erhvervscentre stod for hele 969 af de i alt 3.225 varebiler, der blev solgt i Danmark i oktober, og det er lig med en særdeles imponerende markedsandel på 30 procent*.

Transit Custom er favoritten, der bare bliver ved med at tiltrække kunder, og med 592 solgte enheder alene i oktober ligger den stærkere end nogensinde. Faktisk er de 592 styk Transit Custom langt over det samlede antal varebiler af alle størrelser fra den konkurrent, som havde den næststørste markedsandel** på varebiler i oktober. Men Fords Erhvervscentre kan med den formidable præstation også levere en nyhed, som fortæller endnu mere om Transit Customs succes: det imponerende salg i oktober er nok til, at Fords varebil blev den næstmest solgte af alle person- og varebiler i Danmark.

I forhold til personbilsmarkedets størrelse, samlet set 16.670 styk i oktober, er varebilsmarkedet med 3.225 styk i samme periode langt mindre, men ikke desto mindre blev der kun solgt flere Volkswagen Golf (751 styk inkl. MPV'en Golf Sportsvan) end Ford Transit Custom i oktober – og den ellers populære minibil Toyota Yaris blev henvist til en plads som den tredje mest solgte. Transit Custom har godt nok ”kun” plads til tre i den rummelige kabine, men til gengæld er varerummet så stort, at der næsten er plads til en minibil.

Ford Erhvervscenter leverer den fulde pakke
Den vedholdende og stigende succes for Transit-modelserien og Ford som varebilsleverandør er langt mere end et produkt af tidssvarende, økonomiske og pålidelige varebiler. Det er en totaloplevelse og en samlet pakke, som Fords Erhvervscentre er stolte af at levere til danske kunder. Ford har været nummer et på varebilssalget i Danmark i alle måneder med undtagelse af en enkelt siden maj 2014, og noget så ekstraordinært kan kun lade sig gøre, fordi kunderne er glade – og glade kunder vender tilbage, igen og igen. Kunderne er ikke bare en tilfældig brik i et spil hos Fords professionelle sælgere, men i stedet helt centrale som ambassadører for den gode oplevelse.

Den imponerende Ford Transit Custom er for nylig undergået en forvandling med et facelift, som har givet et mere moderne design. Faceliftet har imidlertid også gjort Transit Custom mere økonomisk og samlet set givet den en endnu bedre TCO (Total Cost of Ownership) end før. Med den nye og meget effektive 2-liters EcoBlue-dieselmotor er der masser af drejningsmoment til de tunge læs, men forbruget er lavere, og den udleder færre skadelige stoffer – alt i alt har den grundige opdatering af Transit Custom sænket driftsomkostningerne og gjort den populære varebil endnu mere sikker, komfortabel og velkørende. Transit Custom er også, som den første regulære varebil, på vej som opladelig plug-in-hybrid.

Store ting i vente for hele Transit-modelprogrammet
At Transit Custom er grundpillen i Fords salg af varebiler betyder ikke, at de tre andre Transit-modeller, Transit Courier, Transit Connect og den store Transit, ikke også er i fokus. Både Transit Courier og Transit Connect er netop lanceret i Danmark med et fornyet design, mere sikkerhedsudstyr og mere økonomiske motorer, og i september løftede Ford sløret for den stærkt opgraderede Transit med højere lasteevne, som kommer til Danmark i efteråret 2019.

Transit-modelserien er den bærende del af Fords varebilsprogram, og Ford kan i kraft af de moderne varebiler kalde sig den største og vigtigste leverandør af varebiler til danske virksomheder. At succesen med Transit-modellerne har en afsmittende effekt ses i oktober måneds salg af Fords solide pickup Ranger – den løb med titlen som den mest solgte pickup med 20 eksemplarer og en markedsandel på 23,3 procent. Ranger er en fristelse, som er svær at modstå, når kunderne alligevel er ude for se på en ny Transit.

*Kilde: De Danske Bilimportører, opgørelse fra salget af person- og varebiler oktober 2018. www.bilimp.dk

** Ford Transit Custom 16,1 procent mod det samlede VW varebilsalg på 13,1 procent i oktober. www.bilimp.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.