• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. november 2018 - Mazda

Den nye Mazda3

Ny Mazda3 debuterer på Los Angeles Auto Show.

Introduktionen af den nye Mazda3 bliver startskuddet for en ny generation af biler fra Mazda. Introduktionen af den nye Mazda3 bliver startskuddet for en ny generation af biler fra Mazda.

Mazda

Mazda Motor Corporation har offentliggjort, at den helt nye Mazda3 har verdenspremiere på Los Angeles Auto Show, der åbner for motorpressen den 28. november og for et bilinteresseret publikum den 30. november.

Den nye Mazda3 har en ny og mere moden fortolkning af Mazdas designfilosofi ”KODO – Soul of Motion”, der udtrykker essensen af japansk æstetik. Det er ikke kun designet, der løfter Mazda3 til et helt nyt niveau. Det samme gør en helt ny teknisk basis, kaldet Skyactiv Vehicle Architecture, og de nyeste Skyactiv-motorer.

Introduktionen af den nye Mazda3 bliver startskuddet for en ny generation af biler fra Mazda, hvor målet er at tilbyde en helt ny dimension af køreglæde til Mazda-kunder over hele verden.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.