• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. november 2018 - Ford

Ny Ford GT Carbon

Ny nedbarberet Ford GT rammer asfalten.

Ford har udvidet det generelle ansøgningsvindue fra den 8. november og 30 dage frem, hvor potentielle ejere kan indsende deres ansøgninger. Ford har udvidet det generelle ansøgningsvindue fra den 8. november og 30 dage frem, hvor potentielle ejere kan indsende deres ansøgninger.

Ford

En ny Ford GT Carbon-variant indtager snart asfalten som den letteste og mest kulfiberfremhævede version af superbilen hidtil – og i modsætning til sine GT-søskende kan den køres komfortabelt til og fra banen.

Den nye specialudgave har smidt omkring 18 kg overflødigt fedt med en række letvægtsoptimeringer, der indbefatter kulfiberhjul, titaniumudstødning, titaniumhjulmøtrikker og en bagende lavet af polykarbonat med ekstra udluftning.

Samtidig har Fords ingeniører iklædt Carbon-varianten akkurat nok komfort-features – aircondition, radio og SYNC 3 – til at kørsel til og fra banen bliver mere behagelig.
Den tredje Ford GT-specialudgave har flere synlige kulfiberdetaljer end tidligere modeller og fås med valgfri accentfarver, der skiller sig ud fra Ford GT’s øvrige lineup.

“Ford GT’s Carbon-serie stikker ud i både trafikken med sit kulfiber-look og på banen med sine atletiske egenskaber,” udtaler Hermann Salenbauch, global direktør hos Ford Performance. “Den er endnu et eksempel på, hvordan vi videreudvikler og gentænker vores Le Mans-vindende superbil på nye og spændende måder, der tager ejere med ind i dens magiske univers.”

Ydersiden er beklædt med to kulfiberstriber med tilhørende A-søjler, underpaneler og skinnende kulfiberhjul. Indvendigt er specialudgaven udstyret med matte komponenter i kulfiber, herunder karme og midterkonsol, der giver det mest synlige kulfiber-look i Ford GT’s historie.

Ejere kan vælge mellem fire valgfri accentfarver – sølv, orange, rød eller blå – til spejlhuse, midterstriber og bremsekalibre. Carbon-serien har også et unikt sædemønster med
sølvsyningper, der går igen på rattet, som også kommer med blanke gearskift og et unikt emblem på instrumentpanelet.

“Dette er blot endnu et eksempel på, at vi hos Ford lytter til vores kunder,” siger Lance Mosley, marketingchef hos Ford Performance. ”Ford GT Competition-modellen appellerer til hårdkogte motorsportsentusiaster, men vi oplevede også kunder, der efterspurgte mere synlige kulfiberdetaljer. Derfor har vi udviklet den særskilte Carbon-serie.”

Godkendte ansøgere kan nu bestille den nye Ford GT Carbon.

Derudover har Ford udvidet det generelle ansøgningsvindue fra den 8. november, hvor potentielle ejere kan indsende deres ansøgninger på www.FordGT.com 30 dage frem.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.