• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. oktober 2018 - Skoda

Nyt navn til kompakt model

ŠKODA SCALA: Et nyt navn til en ny kompakt model.

Den nye ŠKODA SCALA har international verdenspremiere i slutningen af året. Den nye ŠKODA SCALA har international verdenspremiere i slutningen af året.

ŠKODA

ŠKODA afslører nu navnet på mærkets nye kompakte model – ŠKODA SCALA. Navnet kommer fra det latinske ord ”scala”, som betyder ”trappe” eller ”stige”, og symboliserer den udvikling, som ŠKODA tager i det kompakte segment. Modellen er samtidig den første som har graveret ŠKODA-navnet midt på bagklappen i stedet for ŠKODA-logoet. Den nye ŠKODA SCALA har verdenspremiere i slutningen af året.

Bernhard Maier, som er bestyrelsesformand hos ŠKODA AUTO, forklarer: "Med den nye ŠKODA SCALA tager vi hul på et nyt kapitel for ŠKODA i den kompakte klasse. Bilen er helt nyudviklet og sætter standarden i klassen, hvad angår teknologi, sikkerhed og design. Derfor er vi sikre på, at SCALA har de bedste muligheder for at redefinere A-segmentet for ŠKODA."

Med SCALA præsenterer ŠKODA for første gang en serieproduceret bil med mærkets nye designsprog. Den har allerede vakt opsigt på Paris Motor Show i form af VISION RS. Med den nye model introducerer det traditionsrige tjekkiske mærke også masser af ny teknologi og tilbyder innovative features, der indtil nu kun har været tilbudt i højere segmenter. Derfor passer navnet SCALA, som stammer fra det latinske, perfekt. Det betyder ”trappe” eller ”stige”og symboliserer den udvikling, som ŠKODA tager i det kompakte segment.

Desuden byder den nye ŠKODA SCALA på en anden ny og umiskendelig feature: Den bliver den første europæiske serieproducerede model fra mærket, hvor navnet ŠKODA er indgraveret med bogstaver i stedet for logoet midt på bagklappen.

Den nye ŠKODA SCALA har international verdenspremiere i slutningen af året.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.