• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. oktober 2018 - Ford

Focus med flere kræfter

Den nye Ford Focus får 182 hk-variant.

Den nye Focus’ varme modtagelse har sat fut i efterspørgslen på en mere slagkraftig model. Den nye Focus’ varme modtagelse har sat fut i efterspørgslen på en mere slagkraftig model.

Ford

Da Ford tidligere i år rullede fjerde generation af Focus ud over rampen, var det med et blankt stykke papir som udgangspunkt. Samtidig forbliver den tro mod det koncept, Ford lancerede for 20 år siden med førende køredynamik. Modtagelsen har været så positiv, at nu også en 182 hestes variant af kernemodellen tilføjes til det i forvejen brede Focus-udvalg.

Den nye Focus er designet med mennesket i centrum, bedre pladsforhold på især bagsædet, nemmere betjening, langt flere sikkerheds- og førerassistancesystemer og vigtigst af alt en klasseledende køreglæde.

Resultatet er en utroligt attraktiv familiebil med en startpris på under 200.000 kr., der bliver kaldt Fords bedste af slagsen nogensinde.

”Den nye Ford Focus kører godt, er praktisk indrettet og fås med alt i sikkerhedsudstyr. Så kan man næsten ikke ønske sig mere af en hverdagsbil,” konkluderer Car of the Year-jurymedlem og FDM’s motorjournalist Søren W. Rasmussen.

Motor-magasinets Henrik Nordstrøm Mortensen stemmer i: ”Ford Focus hæver bundniveauet for, hvad biler, som starter under 200.000 kr., kan tilbyde.”

Varm modtagelse – stor efterspørgsel

Den nye Focus’ varme modtagelse har sat fut i efterspørgslen på en mere slagkraftig model.
Derfor har Ford hørt kundernes bønner og lancerer nu en 182 hk-model, som tilbydes i ST-Line- og Vignale-variant, der kombinerer uovertruffen køreglæde med en mere slagkraftig motor.

Samtidig er prisen for 182 hk-varianten så skarp, at den for ST- og Vignale-variantens vedkommende erstatter varianten med 150 hk. Ford Focus med 182 hk kan bestilles fra næste uge.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.