• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. september 2018 - Skoda

Den nye ŠKODA Fabia

Ny FABIA fejres med åbent hus hos ŠKODA.

Den nye FABIA fås som både hatchback og stationcaren Combi, hvor sidstnævnte har et bagagerum på hele 530 liter. Den nye FABIA fås som både hatchback og stationcaren Combi, hvor sidstnævnte har et bagagerum på hele 530 liter.

Skoda

Den nye FABIA får danmarkspremiere i weekenden 22.-23. september. Det fejrer ŠKODA-forhandlere over hele landet med åbent hus.

De danske motorjournalister har allerede taget positivt imod den nye version af ŠKODAs populære familiebil, som koster fra 119.900 kr.

Nyt design, innovativt udstyr og alle ŠKODAs muligheder for opkobling. Den nye FABIA kommer med mange spændende nyheder, når den får danmarkspremiere i weekenden 22.-23. september. ŠKODA-forhandlere over hele landet er parate til at vise alle nyhederne, for de har åbent hus hele weekenden i anledning af danmarkspremieren.

De danske medier har allerede haft mulighed for at teste den nye FABIA – og den får positive ord med på vejen. F.eks. skriver FDM Motor om de mange Simply CLEVER-løsninger, som den nye FABIA tilbyder:

“Det er hverdagen, der er i fokus, når Skoda konstruerer nye biler. Det mærker man særligt ved denne nye udgave af Fabia, der nu fås med flere smarte løsninger end nogensinde. Papirkurve i dørsiderne, en indbygget paraply, en isskraber i benzindækslet, små lommer overalt og et bagagerum med flere praktiske indretninger.”

Kvindernes Bilmagasin lægger ligeledes vægt på FABIAs praktiske egenskaber:
“Den nye Skoda Fabia, som er enormt populær blandt børnefamilier herhjemme, kommer til Danmark til september. “Kvadratisk, praktisk, god” sagde man engang i en Rittersport reklame, og det er lidt den fornemmelse man får, når man sætter sig ind i den nye Fabia.”
Danmarks store erhvervsavis, Børsen, har også testet den nye FABIA og forklarer, hvilke kvaliteter den nye FABIA har i forhold til konkurrenterne:

“Fabia placerer sig midt i minibilsklassen, hvor konkurrenterne ud over Ibiza og Polo er Ford Fiesta, Toyota Yaris, Kia Rio og mange flere. Skoda Fabia skiller sig ud ved at stille med godt udstyr til prisen, og ved at have en rummelig, behagelig og opret siddeposition både for og bag.”

Den nye FABIA fås som både hatchback og stationcaren Combi, hvor sidstnævnte har et bagagerum på hele 530 liter. Priserne starter ved 119.900 kr. for en hatchback og 125.900 kr. for en Combi. Læs mere om den nye FABIA på skoda.dk, hvor den også kan forhåndsreserveres.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.