• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. august 2018 - Ford

Ford går tilbage i tiden

Oplev Ford til Copenhagen Historic Grand Prix den 4.-5. august.

Ford Danmark udlodder to billetter til årets Copenhagen Historic Grand Prix. Ford Danmark udlodder to billetter til årets Copenhagen Historic Grand Prix.

Ford

Ford går tilbage i tiden – og det samme kan du, når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen den 4.-5. august. Kom forbi vores stand til en snak og se den spritnye Ford Focus og den ikoniske Ford Mustang.

Sommerferien er over os og solen er på sit højeste. Det betyder også, at man på de danske veje kan se både cabrioleter og ældre biler, der bliver luftet med højt humør.
Godt vejr betyder også gode arrangementer med familien og venner, så hvorfor ikke kombinere passionen for gamle biler med de gode stunder med familien?

Til Copenhagen Historic Grand Prix kan du gøre netop det, når portene til Bellahøj bliver slået op til en formidabel weekend d. 4.-5. august med benzin i blodet og klassiske racerbiler.

Udover løbene med de klassiske racerbiler, kan du i inderkredsen finde Ford, hvor vi står klar til at fremvise vores modeller og til en entusiastisk snak om biler generelt.

Hvad tager vi med?

På Fords stand til Copenhagen Historic Grand Prix kan du være blandt de første, der ser den helt nye Ford Focus, der for officiel lancering ved åbent hus den 1.-2. september.
Den nye Focus i en klasse for sig. Med et væld af teknologier og førerassistancer, bliver hverdagen bag rattet ikke kun lettere og mere sikker, men også sjovere.

Vidste du for eksempel, at den nye Focus gør det let som en leg at køre i både myldretiden og i stop-start-trafik? Med teknologier som adaptiv fartpilot, der virker helt ned til stillestående trafik, trafikskiltegenkendelse og Lance-Centring, der altid holder dig på midten af din vejbane, kan selv den værste motorvejskø blive let som en leg.
Eller vidste du at den nye Focus kan se cyklister og fodgængere – selv i mørke? Systemet hedder Pre-Collision Assist og hjælper dig med at bremse for cyklister og fodgængere – også selvom det er mørkt.

Vidste du, at selv forlygterne på den nye Focus har fået en ordentlig opgradering - og at de endda selv kan forudsige hvornår der kommer et sving i vejen? Med de nye dynamiske LED-forlygter, der fås til den nye Focus kan lygterne selv forudsige hvornår der kommer et sving i vejen – og endda følge svinget før du drejer ind i det.

Vidste du eksempelvis også, at du i den nye Focus kan se din hastighed, navigation og trafikskilte helt uden at tage øjnene væk fra vejen? Det er muligt med Fords helt nye head-up display, der viser alle relevante funktioner på en lille skærm over instrumentpanelet.

Mød ikonet
Med sin europæiske introduktion i 2015, blev mange danske bilentusiaster helt bløde i knæene. Den ikoniske Ford Mustang, har siden 1965 været en af de mest legendariske amerikanske muskelbiler – og den status er kun vokset siden introduktionen.
Med sin rumlende V8-motor med 421 hk og sin opsigtsvækkende Grabber Blue lakering er Ford Mustang helt klar til et selfie med dig og familien på årets Copenhagen Historic Grand Prix.

Ford Danmark udlodder to billetter til årets Copenhagen Historic Grand Prix. Vær med i konkurrencen og læs mere på Ford Danmarks Facebook: https://www.facebook.com/forddanmark/.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.