• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juni 2018 - Volkswagen Danmark

15 år med Touran

Nu med ny 1,5 TSI-motor og Connect-version

Touran er danskernes favorit i MPV-klassen, og det har været den mest solgte MPV i Danmark 30 måneder i træk Touran er danskernes favorit i MPV-klassen, og det har været den mest solgte MPV i Danmark 30 måneder i træk

VolkswagenVolkswagen introducerede første generation af Touran i marts 2003, og i løbet af 15 år er det blevet til over 2,3 millioner solgte fordelt på tre generationer af den populære MPV. Touran har været den mest solgte i sin klasse i Europa to år i træk, og den er også danskernes favorit, når der skal vælges bil i MPV-klassen. Den nuværende Touran har 30 måneder i træk været den mest solgte i sin klasse i Danmark, og i alt kører der nu over 12.000 af tredje generation Touran rundt på de danske veje.

Tourans succes bygger bl.a. på et gennemtænkt interiør, der med sin fleksibilitet, komfort og sikkerhed opfylder mange familiers ønsker og behov til en alsidighed bil. Nu har vi gjort denne pakke endnu mere attraktiv med introduktionen af den nye Touran Connect (begrænset antal). Den er baseret på en Touran 1,6 TDI (115 hk) Comfortline og kommer udstyret med DK pakke (parkeringssensorer, kromlister omkring vinduerne), App-Connect og metallak uden merpris. Touran 1,6 TDI Comfortline Connect koster fra 304.995 kr. (med DSG: 319.994 kr.), og den kan privatleases til attraktive priser med en førstegangs ydelse på 10.000 kr. og en månedlig ydelse på 3.399 kr. ( med DSG: 3.499 kr.) ved en løbetid på tre år og et årligt kørselsforbrug på 15.000 km. Touran er også populær som firmabil, hvor en 1,6 TDI Comfortline Connect har en attraktiv beskatningsværdi på 279.996 kr. (med DSG: 293.994 kr.)
 
Udvalget af motorer i Touran er blevet revideret, hvilket betyder, at indstigningsmodellen nu kører med en 115 hk 3-cylindret 1,0 TSI-motor, der koster fra 274.694 kr. Touran tilbydes nu også med den nye avancerede 1,5 TSI ACT EVO-motor, der yder 150 hk og er udrustet med en række raffinerede, brændstofbesparende løsninger som automatisk cylinderfrakobling, intelligent køling og en mere avanceret coasting-funktion i forbindelse med DSG-gear. En Touran 1,5 TSI kører op til 17,9 km/l og koster fra 304.997 kr. for en Trendline-version.
 
Den nuværende Touran blev introduceret i februar 2015, og var den første MPV fra Volkswagen, der var bygget på MQB-platformen, og selvom den var 130 mm længere, var den alligevel op til 62 kg lettere end forgængeren. Den blev udstyret med nye motorer, der var op til 19 % mere brændstoføkonomiske, interiøret bød på forbedret komfort og fleksibilitet takket være et nyudviklet fold-flat-sædekoncept, der var nye infotainmentsystemer, connectivity og et 3-zonet klimaanlæg med anti-allergenerfilter (ekstraudstyr), der optimerede klimaet i det rummelige interiør.
Sikkerheden blev ligeledes opgraderet med Multikollisionsbremse og Front Assist med city emergency brake og mulighed for at tilvalg assistentsystemer som adaptiv fartpilot, køassistent, Parkeringsassistent med Side Assist og LED-forlygter med dynamic Light Assist. Tourans høje sikkerhedsniveau blev bekræftet i Euro NCAPs kollisionstests i 2016, hvor den blev kåret som den sikreste MPV i sin klasse.
 
Touran dækker en bred gruppe af kunders kørselsbehov med et omfattende udvalg motorer fra en harmonisk og brændstoføkonomisk 115 hk 1,0 TSI til en kraftfuld 190 hk 2,0 TDI-motor, og udstyrsvarianter der rækker fra en veludstyret Trendline indstigningsmodel over den eksklusive Highline til den sportslige R-Line-version. Over 65 % af de danske kunder vælger Touran med DSG-gearkasse, der leverer et højt niveau af kørekomfort.
Touran kan fås til priser fra 274.694 kr. for en 115 hk 1,0 TSI Trendline til 501.290 kr. for en 190 hk 2,0 TDI DSG R-Line.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.