• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. juni 2018 - Hyundai Motor Company

Hyundai IONIQ plug-in hybrid

IONIQ plug-in hybrid var danskernes foretrukne hybridbil i maj måned.

Hyundai IONIQ tegner sig mere end hver fjerde solgte plug-in hybridbiler. Hyundai IONIQ tegner sig mere end hver fjerde solgte plug-in hybridbiler.

Hyundai Motor Company IONIQ plug-in hybrid var danskernes foretrukne hybridbil i maj måned. Det viser en månedsopgørelse fra bilstatistik.dk, hvor IONIQ tegner sig for mere end hver fjerde solgte plug-in hybridbil i Danmark. Hyundai indtager dermed en suveræn førsteplads – og den har man planer om at beholde. Trods stor efterspørgsel er der nemlig fortsat IONIQ plug-in hybrid på lager, så der er stadig hurtig levering på markedets skarpeste og billigste plug-in hybrid. Priserne begynder ved 263.975 kr. inkl. levering.

”Det er glædeligt, at så mange har valgt IONIQ som deres foretrukne plug-in hybrid og endnu mere glædeligt, at vi trods den store efterspørgsel stadig kan tilbyde hurtig levering, lav pris og markedets bedste garanti på fem år uden kilometerbegrænsning. Det betyder, at vi har læst markedet for plug-in hybridbiler korrekt, når vi fortsat kan tilbyde omgående levering på en bæredygtig og attraktiv hybridbil til de danskere, der gerne vil værne om miljøet – uden at gå på kompromis med den ultimative køreglæde,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

IONIQ plug-in hybrid giver bilejeren mulighed for at køre op til 63 km på ren el. Og hvis man kombinerer sit bilkøb med et CLEVER-abonnement, kan man oplade ubegrænset for 299 kr. om måneden. Det betyder, at man kan pendle fra kun 15 kr. om dagen, hvis man ikke bor mere end 30 km fra sin arbejdsplads og endnu længere, hvis man har mulighed for at oplade bilen i løbet af dagen. På den måde er der gode muligheder for at kombinere optimal køreglæde med et klart overblik over udgifterne.

Det sikre valg
Udover at være danskernes favorit i maj måned, er IONIQ plug-in hybrid også placeret i toppen, når det drejer sig om sikkerhed. Hyundai IONIQ fik nemlig topkarakter i Euro NCAP sikkerhedstest, og modellen blev desuden fremhævet som den sikreste bil i segmentet for mindre familiebiler.

Én ting er, at sikkerheden er i top, noget andet er, at IONIQ også varme et motorglad bilisthjerte. For med IONIQ plug-in hybrid får man det bedste fra to verdener, når modellens to hjerter banker som ét. Det kombinerede output af 1.6 GDi benzinmotoren og 44.5kW hybrid elmotoren når op på 141 hk, og fungerer som elbil til kortere ture, og som hybridbil når strømmen ikke rækker længere. Desuden er overgangen mellem ren el, hybrid og benzin stort set ikke mærkbar.

Spækket med udstyr
IONIQ plug-in hybrid fås i to udstyrsvarianter. For startprisen på 263.975 kr., får man udstyrsvarianten Trend. Den byder på bl.a. Bluetooth, sædevarme foran, trådløs opladning af mobiltelefon, klimaanlæg, varme i rattet, Apple CarPlay, 6-trins DCT-automatgear, parkeringssensor og bakkamera.

Dertil kommer avancerede sikkerhedsfeatures som automatisk nødbremsesystem, vognbaneassistent, adaptiv fartkontrol samt syv airbags. Hvis man stadig hungrer efter udstyr, kan man for 30.000 kr. oveni få udstyrsvarianten Premium, der ydereligere har smartkey, bakspejl med automatisk nedblænding, blindvinkelsensor og sædevarme i både for- og bagsæder.

Hvis haveaffaldet skal køres på genbrugsstationen eller sommergrejet skal transporteres til sommerhuset, er det også muligt at montere anhængertræk, og en trailer – med bremser – der må veje op til 750 kg. Så kan både strandstolen, hængekøjen og parasollen komme med, når sommerhuset kalder.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.