• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. maj 2018 - Audi Danmark

Første SUV fra Audi

Audis første SUV med lang akselafstand.

Til Beijing Motor Show bliver den Nye SUV præsenteret Til Beijing Motor Show bliver den Nye SUV præsenteret

Audi Danmark  

 
 
På Beijing Motor Show (25. april - 4. maj) præsenterer Audi den nye Q5L. Den lange version af den succesrige SUV er 4,77 m i længden og er specielt til det kinesiske marked.
Audi kunder i Kina sætter traditionelt stor pris på biler med rummelige pladsforhold og stor prestige. P.t. tilbyder Audi tre modeller med forlænget akselafstand: A4L, A6L og A8L. Nu kommer Audi Q5L til som en nyhed. Audi Q5L er mærkets første SUV i lang version. I forhold til udgangspunktet er den vokset med 88 mm i akselafstanden og i den udvendige længde. Det nyder bagsædepassagererne godt af: De får 110 mm ekstra knæplads. Afhængigt af bagsædets position rummer bagagerummet uforandret 550 til 1.550 l.
 
Motoren til Audi Q5L er en bestseller på det kinesiske marked – den kraftfulde og effektive firecylindrede 2.0 TFSI-turbomotor. Den fås med 190 hk eller med 252 hk og accelererer SUV’en fra 0 til 100 km/t på 8,6 hhv. 6,7 sek. En standardmonteret 7-trins S tronic-gearkasse overfører kræfterne til quattro-firehjulstrækket med ultra-teknologi, som ligeledes er standard. 
På samme måde som for Q5 med normal akselafstand producerer Audi også Q5L i joint venture med FAW-VW i CKD-produktion på den nordkinesiske fabrik i Changchun. En del af de præfabrikerede komponenter kommer fra Audi fabrikken i San José Chiapa i Mexico. Med den nye Q5L vil Audi udbygge sin stærke position på det kinesiske SUV-marked yderligere. Salget starter i sommeren 2018.
 
 
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.