• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. april 2018 - GORM / Subaru / Advertorial

Træksikkert valg til hverdag og fritid

Mød subaru, der trækker passagerer og anhængere sikkert frem til målet.

Firehjulstrækker kombineret med en slidstærk boxermotor. Firehjulstrækker kombineret med en slidstærk boxermotor.

GORM / Subaru / Advertorial

Et mærke, der kører sine egne veje, er et interessant match for bilister med eventyr i blodet. Mød Subaru, der trækker passagerer og anhængere sikkert frem til målet på sin helt egen facon.

Stærke personligheder vil altid dele vandene. Historien har vist, at det kan give debat, hvis man stikker næsen frem, men også entusiastiske tilhængere. Og sådan har det altid været med Subaru. Hvis et bilmærke kan have en personlighed, er Subaru enten stædig eller dedikeret, alt efter egne præferencer. Siden 1972 har Subaru holdt kompromisløst fast i at producere biler med firehjulstræk og boxermotor. Begge dele har betydning for bilen som trækdyr.

Sporsikkerhed på alle fire

Subarus specialitet hedder symmetrisk firehjulstræk med permanent træk på hvert af de fire hjul. Det viser sig at være en sikker opskrift på sporsikkerhed, vejgreb og trækkraft, så hvorfor skulle man afvige fra dén opskrift? Sådan lød den logiske konklusion, og i dag er Subaru verdens største producent af firehjulstrukne biler. Det giver meget sikre køreegenskaber uanset vejr, vind og vej, og de kvaliteter betyder, at Subarus modeller er godkendt til en høj anhængerlast.

Betryggende lavt tyngdepunkt

Men det stopper ikke her, for ligesom Subaru holder fast ved firehjulstrækket, holder de også fast i deres boxermotor. I en boxermotor er cylindrene placeret vandret over for hinanden, og det giver en meget jævn og vibrationsfri motorgang, ligesom motoren kan bygges og monteres meget lavt i bilen. Det resulterer i et lavt tyngdepunkt, der sammen med firehjulstrækket giver en suveræn sporsikkerhed.

Til dig med eventyr i blodet

Firehjulstrækket kombineret med en slidstærk boxermotor og den trinløse Lineartronic automatgearkasse gør det ikke alene muligt for dig at trække en hestetrailer, en båd, en campingvogn eller en tung trailer sikkert frem til destinationen. Det betyder også, at du kan jagte eventyret, hvor vejen slutter. Ikke så mærkeligt, at Subaru er en favorit hos outdoorfolket, som jagter nye eventyr, uanset om der er veje eller ej.

Bred vifte af valgmuligheder

Modelprogrammet spænder vidt hos Subaru med Forester som den komfortable og stærke arbejdshest, Outback som den luksuriøse familiebil, og Levorg som en sporty og temperamentsfuld sportwagon. Med den nye Subaru XV og introduktionen af den helt nye Subaru Impreza byder mærket med den selvstændige profil på de første modeller, der bygger på en helt ny, global platform.

 

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.