• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. oktober 2017 - Peugeot

PEUGEOT klar i Marokko

PEUGEOT har store ambitioner i Marokko.

PEUGEOT har sportslige og kommercielle ambitioner i Marokko. PEUGEOT har sportslige og kommercielle ambitioner i Marokko.

PEUGEOT

Efter sejre i både Dakar og Silk Way Rally deltager PEUGEOT SPORT med 3008 DKR i det kommende Rallye du Maroc med henholdsvis Sébastian Loeb/Daniel Elena og Carlos Sainz/Lucas Cruz bag rattet. Ambitionerne er ikke kun sportslige, idet deltagelsen understreger PEUGEOTs kommercielle strategi i Marokko.

Carlos Tavares, bestyrelsesformand for PSA Groupe, bekræftede i juni, at PEUGEOT og PSA Groupe har ambitiøse planer for sine kommercielle aktiviteter i Afrika og Mellemøsten. Disse markeder spiller en afgørende rolle for koncernens vækst uden for Europa, og den kommende fabrik i Kenitra, Marokko, skal være et state-of the-art produktionsanlæg, når den bliver indviet i 2019.

Samir Cherfan, direktør for Salg og Marketing i Afrika og Mellemøsten siger: ”Man kan drage en direkte parallel mellem PSA Groupes kommercielle mål i dette område og Team Peugeot Totals sportslige ambitioner i Rallye du Maroc. Nøgleordene er konkurrenceevne og performance. PSA har både succes med flere sejre i rally og samtidig oplever koncernen en markant salgsmæssigt vækst i Afrika og Mellemøsten. PEUGEOT SPORT teamet understøtter desuden introduktionen af den nye PEUGEOT Pick Up, der i lighed med 3008 DKR er en stærk, driftssikker og terrængående bil. Vi ønsker Carlos Sainz og Sébastian Loeb et succesfuldt rally.”

Rallye du Maroc spiller en vigtig rolle for Team Peugeot Total i forberedelserne til Dakar 2018. Duoen Loeb/Elena får mulighed for en generalprøve i et rigtigt løb inden Dakar, hvilket kun vil forstærke den øgede selvtillid, som gav dem et imponerende tempo i Silk Way Rally. Sainz/Cruz er ivrige efter at få revanche efter sidste års andenplads og de går målrettet efter at hente endnu en sejr hjem til Team Peugeot Total.

”Jeg er stolt af at deltage i dette rally med PEUGEOT – Team Peugeot Total har gjort et stort arbejde hele året”, fortæller Carlos Sainz og fortsætter: ”Jeg kender Rallye du Maroc ret godt. Det er et løb, som jeg sætter stor pris på, men stadig har til gode at vinde. Vi var tæt på sidste år, men blev forsinkede pga. et navigationsproblem. Denne gang skal vi være endnu mere fokuserede. Jeg kan ikke vente med at komme bag rattet af PEUGEOT 3008 DKR - det er én af de bedste cross-country rallybiler, jeg nogensinde har kørt.”

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.