• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. april 2017 - Toyota

Den nye Toyota Yaris

Her er priserne på den nye Toyota Yaris.

Den nye Toyota Yaris, som bliver introduceret i Danmark til maj, kan fås til priser fra 115.990 kr. Den nye Toyota Yaris, som bliver introduceret i Danmark til maj, kan fås til priser fra 115.990 kr.

Toyota

Når den mest populære Toyota-model i Danmark, Toyota Yaris, kommer i en ny udgave til maj, bliver det til en skarp pris fra 115.990 kr. Alle udstyrsvarianter får som standard sikkerhedspakken Toyota Safety Sense med bl.a. automatisk nødbremse ved hastigheder op til 80 km/t., og dermed placerer Yaris sig som et af de absolut mest attraktive tilbud i klassen.

Som den første bil i klassen kommer alle udgaver af den nye Yaris med Toyotas sikkerhedspakke Toyota Safety Sense, der bl.a. indeholder automatisk nødbremse ved hastigheder op til 80 km/t., vognbanealarm, der advarer, hvis du overskrider vejstriber uden at give tegn med blinklyset samt med automatisk op- og nedblænding af fjernlyset. Toyota Safety Sense hjælper med at nedbringe risikoen for ulykker og i tilfælde af en ulykke at begrænse skaderne.

Med den skarpe fra-pris markerer den nye Yaris sig som en af klassens absolut mest attraktive tilbud – og det til trods for, at den har fået en omfattende makeover med over 900 ændringer i forhold til den nuværende Yaris. Nyt design, bedre køreegenskaber, en ny motor, der kører længere på literen og altså Toyotas omfattende sikkerhedspakke som standard er blot nogle af de mange nyheder ved Yaris.

Danmarks billigste hybridbil
Det er ikke kun den billigste udgave af den nye Yaris, der udmærker sig med attraktive priser. Hybridbilen, der er den mest populære version af Yaris, vil fremover kunne fås fra 169.990 kr. Det er en mindre stigning i forhold til den tidligere Yaris, men da den nye Yaris også har mere udstyr som standard end den gamle, ligger prisen reelt på samme niveau trods de mange forbedringer.

På motorfronten vinker den nye Yaris farvel til den kendte 1.33-liters benzinmotor og hilser samtidig velkommen til en ny og større fire-cylindret 1.5-liters benzinmotor med 111 hk og et gennemsnitligt brændstofforbrug på ca. 22 km/l ved blandet kørsel.

Til trods for den øgede motorvolumen er den nye 1.5-liters motor både mere økonomisk og endda samtidig kraftigere end sin forgænger. Priserne for den nye Yaris med 1.5-liters benzinmotor starter fra 144.990 kr.

Det er med såkaldt T1-udstyr, der bl.a. byder på centrallås, regnsensor, halogen-forlygter og sædevarme. Går man et udstyrstrin op til T2, får man endvidere fjernbetjent centrallås, 7” stor multimedie touch skærm med Bluetooth til håndfri mobil og trådløs streaming af musik, bakkamera, læderrat, 4.2” TFT-farveskærm i instrumentpanelet foran rattet med trafikskiltegenkendelse samt projektørforlygter. T2-udstyrsvarianten koster fra 142.990 kr. med 1.0-liters benzinmotor.

Man henter dog endnu mere værdi for pengene, hvis man vælger varianten T2 Premium, hvor man for kun 5.000 kr. mere også får automatisk klimaanlæg, 15” alufælge, handskerum med køling, tågeforlygter med kromdetaljer, sidelister, mørktonede ruder og fartpilot med fartbegrænser.

Smagfulde og smarte udstyrsvarianter
Mest udstyr får man dog i de to topudstyrede varianter – enten med Smart-pakke til T2 Premium eller i en mere sprælsk udgave kaldet Flavour. Flavour-udgaven kan bl.a. bryste sig med et kontrastfuldt sortlakeret tag, et interiør med farvemæssige detaljer, der matcher bilens lakering, 16” alufælge, bagspoiler, automatisk foldbare sidespejle med varme samt LED-lys for og bag, mens Smart-pakken rummer udstyr som bl.a. akustisk forrude med ekstra støjbegrænsning, elruder både for og bag, LED-lys for og bag, automatisk foldbare sidespejle med varme, nøglefri betjening og DAB+ radio.

Det er fortsat hybridudgaven af den nye Yaris, der trumfer alt med sin brændstoføkonomi på gennemsnitligt 30,3 km/l ved blandet kørsel og en CO2-udledning på beskedne 75 g/km. Toyota-ingeniørernes store fokusområde i videreudviklingen af Yaris Hybrid har været at reducere støj og vibrationer yderligere, særligt under acceleration. Det er lykkedes bl.a. ved brug af et nyt motorophæng samt nye drivaksler fortil. Samtidig har justeringer ved både støddæmpere og den elektriske servostyring forbedret komforten betragteligt og gjort hybridbilens styretøj mere præcist.

Toyota Yaris er populær som aldrig før og blev i fjor for første gang den mest solgte Toyota-model i Danmark. Det er især hybridudgaven, der hitter hos danskerne. Hele seks ud af ti solgte Yaris’er er i dag hybridbiler. Den nye Toyota Yaris kan ses og prøves ved Danmarkspremieren over hele landet til maj.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.