• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. april 2017 - Applus Bilsyn

Her er Danmarks bedste bilsyn

Applus Bilsyn er netop kåret til Årets Synshal i Danmark.

Applus Bilsyn er for andet år i træk kåret til Danmarks bedste bilsyn. Applus Bilsyn er for andet år i træk kåret til Danmarks bedste bilsyn.

Applus Bilsyn

Skal din bil synes? Applus Bilsyn er netop kåret til Årets Synshal i Danmark – for andet år i træk.

Står man og skal have sin bil til syn, men har man endnu ikke fundet en synshal, så kommer her lidt relevant forbrugerinfo:

Danmarks største bilsynsvirksomhed, Applus Bilsyn, kan efter de netop afholdte AutoAwards nu smykke sig med titlen ‘Årets Synshal’ to år i træk.

150.000 har bedømt deres synshal

Applus Bilsyn har i de seneste år arbejdet intensivt med at udvikle betjeningen af landets 2,4 mio. privatbilister. Det har ført til en kundeservice i overhalingsbanen og det første kundeservicescoresystem i markedet, som gør det muligt for kunderne at bedømme deres lokale synshal. Kunderne tildeler synet 1-5 stjerner, og indtil videre har 150.000 bedømt Applus Bilsyns 146 synshaller.

“Bilister er kvalitets- og prisbevidste og søger – ligesom alle andre forbrugere – information på nettet, før de køber en ydelse. Den information vil vi selvfølgelig rigtig gerne give dem, så de føler sig trygge hos os. Vores score ligger meget højt, og viser, at vi indfrier kundernes forventninger,” siger Per V. Rasmussen.

Applus Bilsyn vandt afstemningen foran FDM Bilsyn, PAVA Bilsyn, Helsinge Bilsyn og Midtvest Bilsyn.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.