• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. marts 2017 - Nissan

Den nye Nissan Qashqai

Den nye Qashqai kommer til salg i Danmark til sommer.

Europas mest solgte crossover vil kunne fås med ProPILOT plus en række førsteklasses forbedringer, hvad angår design, teknologi og præstationer. Europas mest solgte crossover vil kunne fås med ProPILOT plus en række førsteklasses forbedringer, hvad angår design, teknologi og præstationer.

Nissan

Nissan har præsenteret den nye Qashqai-crossover, som omfatter markante forbedringer af bilens karakter. Opgraderingerne er koncentreret om et nyt og moderne udvendigt design, højere kvalitet i kabinen og forbedrede kørselspræstationer.

Der er også tilføjet nye Nissan Intelligent Mobility-teknologier, så bilen følger Nissans fortsatte rejse mod nul emissioner og nul trafikdræbte. Den nye Qashqai vil i løbet af regnskabsåret 2017* kunne fås med den selvkørende teknologi ProPILOT, som kontrollerer styretøj, acceleration og opbremsning i én vognbane på motorveje. Det vil give kunderne en mere sikker kørsel, bedre kontrol og større frihed i tæt trafik og ved kørsel med høj hastighed.

Paul Willcox, som er Chairman hos Nissan Europe, udtalte følgende: “Vi har sat Nissan Intelligent Mobility-visionen i centrum for vores produktstrategi, og den danner baggrund for udviklingen af nye biler. Det er den nye Nissan Qashqai et bevis for takket være forbedringer, der fortsat vil være førende og sætte nye standarder i crossover-segmentet”.
 
Indvendige forbedringer
Den nye Qashqais førsteklasses appeal er mest tydelig i kabinen, hvor optimeret indretning, materialer i højere kvalitet og avancerede teknologier igen gør Qashqai til den mest attraktive bil i segmentet.

Som noget helt nyt fås topversionen Tekna+, som har nye sæder med blødt indtræk i nappalæder i høj kvalitet og med luksuriøse 3D-syninger på midterstykkerne.
En anden nyhed er det D-formede multifunktionsrat med detaljer i satinkrom. På rattet er der en firevejs kontakt til at styre visningen i kombiinstrumentet – det giver en mere intuitiv brug og reducerer den tid, hvor øjnene fjernes fra vejen.

NissanConnect-infotainmentsystemet – komplet med digital radio (DAB) og navigationssystem – har fået et intelligent nyt brugerinterface.
Og der er godt nyt til musikelskerne, der nu kan vælge et BOSE-soundsystem i topklassen med syv højttalere som ekstraudstyr. For kunderne er det ensbetydende med en mere fuldendt lydoplevelse og muligheden for at individualisere lyden i bilen.
 
Udvendige opgraderinger
Qashqais eksteriør komplementerer de indvendige opgraderinger med et friskt design, som er mere sofistikeret og har en ny dynamisk premiumkarakter. Optimeringerne omfatter en helt ny front, så Qashqai får den nyeste Nissan V-motion-kølergrill.

Kofangeren og motorhjelmen med inspiration fra en muslingeskal er nye, og lygteenhederne er reviderede og giver større visuel forskel på halogen- og LED-lygter. Desuden er alle udgaver udstyret med en ny version af den boomerangformede dagskørelyssignatur. Nydesignede forlygter gør Qashqai endnu mere eksklusiv, og dynamisk kurvelys forbedrer sikkerheden i mørke.

Bagpå er bilens øjeblikkeligt genkendelige boomerangformede lysmotiv udvidet til hele lygten og omfatter nu et moderne lygteglas med 3D-effekt, som forstærker signaturformen.
To livlige nye lakfarver er tilføjet til Qashqais farvepalet, hvilket gør bilen endnu mere attraktiv. Det drejer sig om farverne Vivid Blue, som var farven på den bil, der blev præsenteret på biludstillingen i Geneve, og Chestnut Bronze.
 
Mere sikre køreegenskaber
Qashqai har altid været kendt for sine sikre køreegenskaber. Og ved hjælp af forbedringer under karrosseriet opretholder den nye model de fremragende præstationer. Og ændringer af undervognen, støddæmpningen og styresystemerne har resulteret i en endnu mere raffineret køreoplevelse.

Større brug af absorberingsmaterialer og en tykkere bagrude har reduceret kabinestøjen fra vejen, motoren og vinden. Den nye Qashqai fås med imponerende 17”, 18” og 19” aluminiumsfælge, der alle er aerodynamisk optimerede for at levere maksimal effektivitet.

Selv med så mange forbedringer er der ikke gået på kompromis med Qashqais aerodynamiske præstationer. Den har stadig klassens bedste Cw-værdi på 0,31, og den er fortsat førende, hvad angår C02-emissioner med blot 99 g/km med 1,5-liters dCi 110-dieselmotoren. Den type innovation bidrager til lave driftsomkostninger for Qashqai-ejerne.
 
Ny Nissan Intelligent Mobility-teknologi
Siden lanceringen i 2007 har Qashqai været en central del af Nissans ønske om at gøre intelligente førerassistentsystemer tilgængelige for alle og øge førernes følelse af tryghed og kontrol. Og med den nye Qashqai bliver det løfte til kunderne indfriet i endnu højere grad.

Intelligent nødopbremsning opgraderes med registrering af fodgængere. Rear Cross Traffic Alert, der reducerer risikoen for kollisioner med lav hastighed, når man bakker ud fra en parkeringsbås, fås for første gang til Qashqai. Bilen tilbydes fortsat med skiltegenkendelse, træthedsregistrering, intelligent parkeringsassistent, intelligent Around View Monitor, advarsel om biler i den blinde vinkel og vognbaneassistent.

Den afgørende styrke ved Qashqai har altid været bilens positionering som den ultimative urbane crossover. Den kombinerer på optimal vis de praktiske egenskaber og attraktiviteten fra en SUV med emissioner, driftsomkostninger og pris som en hatchback.
De store ændringer af Qashqai er baseret på omfattende kundetilbagemeldinger, og de skal styrke bilens position som Europas mest solgte crossover. Der er blevet solgt mere end 2,3 millioner eksemplarer siden lanceringen af den originale version i 2007.

Forbedringerne gør Nissan Qashqai til en stærkere og mere spændende partner for førerne og sikrer, at bilen er klar til sit andet årti som førende i crossover-segmentet.
 
* Nissans regnskabsår 2017 går fra 1. april 2017 til og med 31. marts 2018.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.