• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. februar 2017 - Porsche

Nyheder fra Porsche

Platinum Edition udvides med to Cayenne S-modeller.

Porsche Cayenne Platinum Edition Cayenne S. Porsche Cayenne Platinum Edition Cayenne S.

Porsche

Cayenne S og Cayenne S Diesel som specialmodeller med udvidet udstyrsomfang
Nye medlemmer af Porsches Platinum Edition-familie: Cayenne S og Cayenne S Diesel bliver i Platinum Edition-versionerne endnu mere attraktive med særligt eksklusivt udstyr. Foruden standardudstyret har de 21” Sport-Edition-fælge i Platinum silkeglans, 8-vejs indstillelige sportssæder i læder inklusive midterstykker i Alcantara som i Cayenne GTS samt endnu mere komfortudstyr. Sammen med Cayenne Diesel og Cayenne S E-Hybrid omfatter Platinum Edition-serien nu fire Cayenne-modeller.

De nye Platinum Edition-modeller udstråler en særlig eksklusivitet takket være et diskret optimeret eksteriør. Som standardudstyr fås standardfarverne sort og hvid, mens der som ekstraudstyr kan vælges mellem fem metallicfarver: Deep Black, Mahagoni, Purpurit, Carrara White og Rhodium Silver. De sportslige og elegante detaljer er sikret med eksteriørpakken i sort højglans, de mørkt tonede ruder bagest og skærmforøgere i bilens farve.

Platinum Edition er ensbetydende med sportslig funktionalitet. Bixenonforlygter med Porsche Dynamic Light System (PDLS), servostyring plus samt parkeringsassistent foran og bagpå som standard gør kørslen endnu mere ukompliceret – både i byen og på de lange køreture. Sidespejlene og bakspejlet med automatisk afblænding forhindrer, at de bagvedkørende trafikanter blænder føreren.

Når man sætter sig ind, præsenterer de forædlede Cayenne S-modeller sig med modelbetegnelsen

”Platinum Edition“ på panellisterne foran.

Alle de yderste hovedstøtter er forsynet med Porsche logo, og forsæderne kan opvarmes. Også når det gælder infotainment, har Platinum-modellerne som standard et imponerende udstyrsniveau med Porsche Communication Management (PCM) inklusive onlinenavigation, Connect Plus-modul og BOSE® Surround Sound-system. En anden feature, som er typisk for Edition-modellerne, er det sportslige analoge ur i instrumentpanelet.

Præstationerne og forbruget er uændret for de nye specialmodeller. Den 3,6-liters 6-cylindrede biturbomotor med 420 hk i Cayenne S leverer alt efter dæktypen en brændstoføkonomi fra 10,2-10,5 km/l. I Cayenne S Diesel med V8-motor med dobbelt turboladning og 385 hk opnår bilen en brændstoføkonomi på 12,2-12,5 km/l – også afhængigt af dæktypen.Cayenne S Platinum Edition koster i Danmark fra kr. 1.649.270, og Cayenne S Diesel Platinum Edition koster fra kr. 1.707.555 (begge priser er inkl. moms og afgifter). Modellerne kan allerede nu bestilles hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre: Porsche Center Sjælland og Porsche Center Jylland.

Brændstofforbrug og emissioner1)
Cayenne S Platinum Edition: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 10,2-10,5 km/l; CO2-emissioner 223-229 g/km
Cayenne S Diesel Platinum Edition: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,2-12,5 km/l, CO2-emissioner 209-215 g/km
1) Interval afhængigt af den valgte dækstørrelse

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.