• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. december 2016 - Stena Line

Flere rejser i julen

Stena Line kan konstatere øget juletrafik.

Sådan så færgen Stena Jutlandica ud i hele juleperioden 2015. Bemærk påskriften ”Santa Line” på siden. Foto: Stena Line. Sådan så færgen Stena Jutlandica ud i hele juleperioden 2015. Bemærk påskriften ”Santa Line” på siden. Foto: Stena Line.

Stena Line

Stena Line kan konstatere øget juletrafik på sine ruter mellem Danmark, Norge og Sverige. Af samme årsag tager rederiet utraditionelle metoder i brug i julen.

I 2015 satte Stena Line alle sejl til i forhold til at fejre julen og pege sine kunder i retning af en færgetur til et af sine nabolande. Rederiet gik så langt som til at skifte navn – midlertidigt ganske vist – og promovere det nye navn ”Santa Line” på både færger og hjemmeside. I år gentager Stena Line navneskiftet, og der er ikke blot tale om et reklamestunt. Således sker indsatsen som følge af en flerårig stigende interesse blandt både danskere, svenskere og nordmænd for at rejse i juletiden.

”Perioden op mod jul var sidste år enormt populær, og mange benyttede sig af muligheden for at besøge store julemarkeder i deres nabolande og at købe julegaver og drikkevarer til julefrokosten. Ganske bemærkelsesværdigt kan vi allerede nu konstatere en endnu større interesse i år,” fortæller Tony Michaelsen, der er route director for Stena Lines ruter mellem Danmark og Sverige.

Helt konkret viser bookingen af rejser på nuværende tidspunkt en stigning på 9 procent for ruterne mellem Danmark og Sverige sammenlignet med samme periode sidste år. Der er tale om henholdsvis Frederikshavn-Göteborg og Grenå-Varberg. For ruten Frederikshavn-Oslo viser bookingtallene en stigning på 2 procent sammenlignet med den tilsvarende periode i 2015.

I anledningen af den voksende juletrafik skifter Stena Line derfor pr. dags dato nok engang navn til Santa Line og indfører ændringer på en række parametre i forhold til normalen. For eksempel bliver sortimentet i færgernes butikker tilpasset analysen af sidste års salg, så der sælges de mest efterspurgte julegaver samt mad- og drikkevarer. Ligeledes udsmykkes både færger og terminaler til den store julemedalje, ligesom der uddeles julegaver til alle rejsende i bil i de første to måneder af november.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.