• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. november 2016 - Peugeot

Den nye PEUGEOT 3008

Ny PEUGEOT 3008 SUV blåstemplet med 5 stjerner.

Den nye 3008 SUV er ikke alene en designperle, der giver en forførende køreoplevelse – den tilbyder også et højt niveau af sikkerhed. Den nye 3008 SUV er ikke alene en designperle, der giver en forførende køreoplevelse – den tilbyder også et højt niveau af sikkerhed.

PEUGEOT

Den nye PEUGEOT 3008, der blev introduceret i Danmark i slutningen af oktober, har netop opnået de maksimale 5 stjerner i EuroNCAPs crashtest. Sikkerhedspakke med bl.a. Automatisk nødbremsesystem, Front Kollision Advarselssystem, træthedsovervågning og skiltegenkendelse er standard på alle udstyrsniveauer på det danske marked.

Sikkerhed i top
EuroNCAP har crashtestet den nye PEUGEOT 3008 SUV og ud fra resultatet har man tildelt 3008 SUV de maksimale 5 stjerner. Det blev bl.a. noteret, at kabinen forblev stabil ved front kollison og der var god beskyttelse af knæ og lårben for både fører og passager uanset størrelse og sidestilling.

3008 SUV scorede maksimum points ved sidekollision, hvor der var god beskyttelse af vitale kropsdele og ligeledes var der god beskyttelse mod piskesmæld ved sammenstød bagfra på både for- og bagsæder.

Der er mulighed for at udstyre den nye 3008 med en række forskellige features, der alle gør livet nemmere for føreren bl.a.: Automatisk nødbremsesystem, Aktiv vejbaneassistent, Aktiv træthedsovervågning, Skiltegenkendelse, Adaptive Cruise Control med Stop function og Active Blind-spot monitoring.

Netop Automatisk nødbremsesystem, Front Kollision Advarselssystem, træthedsovervågning og Skiltegenkendelse er standard på alle versioner på det danske marked.
Den nye 3008 SUV er således ikke alene en designperle, der giver en forførende køreoplevelse – den tilbyder også et højt niveau af sikkerhed, der placerer den blandt de bedste i segmentet.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.