• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. september 2016 - SEAT

Mii by COSMOPOLITAN

SEAT har præsenteret Mii by COSMOPOLITAN i London.

Efter sin debut ved Cosmo #FashFest vil Mii by COSMOPOLITAN blive udstillet på Paris Motor Show i slutningen af september. Efter sin debut ved Cosmo #FashFest vil Mii by COSMOPOLITAN blive udstillet på Paris Motor Show i slutningen af september.

SEAT

SEATs Mii by COSMOPOLITAN har verdenspremiere og præsenteres for første gang ved London FashFest i Storbritannien. ”Det er en bil, som tilpasser sig til nutidens livsstil ved at tilbyde fantastiske løsninger, som både er intuitive og nemme at bruge.

SEAT Mii by COSMOPOLITAN er dynamisk, stilfuld og alsidig, og den har en modig fremtoning med kant. Vi stræbte ikke kun efter at skabe en elegant bil, den er også designet til at være en dristig, personlig ledsager for føreren med fantastiske løsninger, som er funktionelle og intuitive,” udtalte SEATs globale marketingdirektør, Susanne Franz.

Bilen er designet med Cosmopolitans læseres smag og præferencer in mente, og derfor er Mii by COSMOPOLITAN ud over at være adræt, sjov at køre og nem at parkere – en æstetisk vellykket bil med personlighed. Cosmopolitans læserer har været involveret i processen ved at komme med tanker og meninger gennem spørgeundersøgelser og produkttests med mulighed for at komme med feedback og idéer.

Kim St. Clair Bodden, som er senior vice president og editorial director hos Hearst Magazines International, forklarer, at “Cosmopolitan er det største, mest betydningsfulde brand for unge kvinder i verden, og vi engagerer og inspirerer vores læsere til at opnå det sjove, frygtløse liv, som de ønsker. Det har været helt utroligt berigende at arbejde sammen med SEAT, vores globale redaktører og læsere om at designe en bil med alle de ting og sager, som virkelig gør køreoplevelsen personlig.”

Cosmopolitan understøtter lanceringen med en kampagne på de sociale medier omkring hashtagget #ThisIsMii med involverende indhold baseret på læsernes meninger og oplevelser, som skaber en samtale omkring bilen, mode, livsstil, skønhed og arbejde og sætter SEAT Mii by COSMOPOLITAN forbindelse med læsernes liv. Fra de sociale posts kan læserne klikke sig videre til SEATs hjemmeside for mere detaljerede informationer vedr. Mii by COSMOPOLITAN.

Efter sin debut ved Cosmo #FashFest vil Mii by COSMOPOLITAN blive udstillet på Paris Motor Show i slutningen af september.

Lys og skygge, farvernes magi
Lille udvendigt, men stor indvendigt – Mii by COSMOPOLITAN er alsidig, sikker, økonomisk, komfortabel, pålidelig og god ved miljøet. Den er også sofistikeret, feminin og smart med et design, som afspejler en kæk og vovet livsstil.

Mii by COSMOPOLITAN fås i to forskellige farver, Violetto og Candy White, med champagnefarvede bismutdetaljer både indvendigt og udvendigt. Candy White er en blød farvetone, mens Violetto har en elegant finish i perleeffekt, som opnås ved en nøje udvælgelse af farvepigmenterne, og de repræsenterer således både de lyse og de mørke farvetoner. Forlygterne har ”eyeliner”-form, som understreges på samme måde, som makeup understreger øjet. Det pyntede fælgdesign i to farver fungerer harmonisk og giver et overraskende præg.

Sidespejlene i champagnefarvet finish afspejles også i de indvendige detaljer – på luftdyserne, rammerne til infotainmentsystemet og på syningerne i bilen inklusive på måtterne. De violette sæder er betrukket med Alcantara, som giver et luksuriøst præg i topkvalitet, og loftbeklædningen er holdt i mørke farvetoner, der giver et glamourøst præg. Aluminiumslisterne i fodrummet foran er forsynet med teksten “COSMOPOLITANlovesMii.” Kromdetaljerne i kabinen er matte med undtagelse af SEAT logoet på rattet.

Lige så meget Mii som alle andre Mii
Mii by COSMOPOLITAN er en ny tilføjelse til Mii-modelprogrammet og den største produktlancering i SEATs historie med tre nye modeller i løbet af de næste 12 måneder. SEAT er altid innovative og med helt fremme, når det gælder trenden med samarbejde mellem bilindustrien og partnere fra andre brancher – først med butikskæden Mango, der sælger modetøj og accessories til kvinder, og nu med Cosmopolitan.

SEAT Mii by COSMOPOLITAN vil kun kunne fås som 5-dørs og forventes at komme til salg i starten af 2017.

Mii by COSMOPOLITAN har alt det, der skal til for at garantere en sikker og komfortabel kørsel – fra aircondition til “Hill Hold” (forhindrer, at bilen ruller baglæns), ESC, ABS-bremser samt en liste med ekstraudstyr, som giver føreren mulighed for at konfigurere en Mii med parkeringssensorer bagpå og et 300 W soundsystem. Og for at sikre opkoblingen har det nye infotainmentsystem “You&Mii ColourConnection+” en smartphoneholder integreret i instrumentpanelet. For at gøre køreoplevelsen endnu bedre giver SEAT Mii by COSMOPOLITAN-appen, “DriveMii” (tilgængelig i Play Store eller App Store til Android- og iOS-apparater) føreren mulighed for at betjene infotainmentsystemet via en smartphone.
Mii by COSMOPOLITAN er en bil, som er bygget til og til dels skabt af kvinder, som ønsker, at den tid, de bruger bag rattet, skal være involverende og spændende ligesom alle andre facetter i deres travle, uafhængige og sjove liv.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.