• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. september 2016 - Dacia

Dacia fornyes

På Paris Motorshow trækkes klædet af fire Dacia nyheder.

Dacia familien er sendt på skønhedskur og resultatet er både at se ude og inde. Udefra er det tydeligt, at der er nye forlygter, ny kølergrill og ny kofanger. Dacia familien er sendt på skønhedskur og resultatet er både at se ude og inde. Udefra er det tydeligt, at der er nye forlygter, ny kølergrill og ny kofanger.

Dacia

På Paris Motorshow i denne uge trækkes klædet af fire nyheder fra Dacia. Nemlig den nye faceliftede Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan, og Logan MCV

Dacia familien bliver endnu nemmere at kende, når de faceliftede modeller vises første gang på Paris motorshow i næste uge.

Nye kofangere, kølergrillen og luftindtagene er nu blevet designmæssigt opdateret og gjort ens, så det er helt tydeligt, at modellerne er i familie med hinanden.

Derudover er der kommet nye lygter, der anvender LED lys på programmet. Lys, der er både mere moderne og mere elegante. Baglysene på Sandero, Sandero Stepway, og Logan er også blevet re- designet i samme ånd.

Når det handler om interiør, så er der en hel del ændringer, som desværre først vises på Paris Motorshow. Men forvent nye materialer, bedre ergonomi og nye aflægningsmuligheder.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.