• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. august 2016 - Bilpriser.dk

BMW solgt på to dage

Bilpriser.dk Salgsservice er sikkert og nemt.

Bilpriser.dk Salgsservice er en fuldstændig sikker og nem måde kan man få solgt sin bil på to dage. Bilpriser.dk Salgsservice er en fuldstændig sikker og nem måde kan man få solgt sin bil på to dage.

bilpriser.dk

BMW solgt på to dage

Michael Falkenberg skulle sælge sin BMW 320. Forhandleren og de private bød alt for lavt. Så fandt han ny salgsservice på nettet og fik solgt på to dage

En ny måde at sælge bil på har set dagens lys. På en fuldstændig sikker og nem måde kan man få solgt sin bil på to dage. Det kræver bare, at man har nogle gode billeder af sin bil og er i stand til at beskrive den rigtigt. Så er der en rigtig god chance for, at bilen bliver købt og videresolgt af Bilpriser.dk Salgsservice, som den ny, populære tjeneste hedder.

Michael Falkenberg, Randers, fortæller om sit salg:
- Jeg havde en fantastisk dejlig bil, en BMW 320 sedan benziner med 120.000 km på tælleren, som skulle sælges. Der var intet at udsætte på den, og den havde altid fået original service hos BMW. Jeg gik efter at få 125.000 kr. for den og prøvede hos forhandleren først. Han var ikke særligt interesseret. Jeg fik ganske vist et bud, men det var for lavt.
- Jeg satte den så på en brugtbilportal, og så begyndte der at komme alle mulige mærkelige tilbud. Nogle skambød med 80.000 kr., andre ville give biler eller andre ting i bytte, hvilket jeg ikke var interesseret i, fortsætter han.

Solgt på to dage

Michael orkede ikke at bruge søndag efter søndag på at køre rundt til forskellige forhandlere for at få en bedre pris. Løsningen var imidlertid nem at finde:
- Jeg googlede så "salg af bil", og Bilpriser.dk Salgsservice dukkede straks op. Jeg læste lidt om det på Trustpilot og besluttede så at prøve. Det var jo billigt, og salgsproceduren var nem at gå til. Jeg havde jo billeder af bilen. To dage efter var den solgt til 105.840 kr.! Det var ikke så meget, som jeg havde håbet på i starten, men det var okay. Så det virker. Det var vist nok til en forhandler i Åbyhøj, fortæller han.

BMW'en skulle afleveres hos FDM Test & Bilsyn, og Michael valgte at køre til Silkeborg. Her blev den grundigt tjekket, så køber kunne være sikker på, at Michael havde beskrevet den korrekt.
- Så kørte min kæreste mig hjem, og et par dage senere røg beløbet ind på kontoen, fortæller han med et smil.

Nemt og sikkert
Thomas Groth, direktør for bilpriser.dk, forklarer om den ny service:
- Vi har lyttet til kundernes ønsker. Mange står med en bil, de ikke orker at eller vil sælge selv, så vi overtager arbejdet. Når de har lagt fotos og beskrivelse ind på hjemmesiden, bliver der fundet en forhandler, der er interesseret i bilen og vil give en god pris for den. Det er med andre ord en garanteret pris, som de kan opnå ved salg gennem Bilpriser.dk Salgsservice, når deres beskrivelse svarer til bilens stand. Det er en service, som mange private bilsælgere har ledt efter og er meget tilfredse med. Og vi er glade for at kunne tilbyde den, siger han.

Man kan læse mere om den ny service på www.salgsservice.bilpriser.dk.

(Faktaboks)

Sådan virker Bilpriser.dk Salgsservice

- Du beskriver din bil i fem enkle trin - det tager 10-15 minutter
- Bilpriser.dk Salgsservice sender dig en garanteret pris på bilen
- Synes du prisen er rigtig, sørger Bilpriser.dk Salgsservice for, at handlen gennemføres
- Bilen bliver ikke solgt under den aftalte garantipris
- Du afleverer bilen hos FDM Test & Bilsyn
- Pengene overføres til din bankkonto inden for to hverdage
- En garanteret pris kan gives, når bil og ejerskab opfylder følgende kriterier:
- Dansk registreret personbil eller varebil på op til 3500 kg
- Bilen må ikke være indregistreret mere end 15 år før aftaletidspunktet
- Sælgeren har i mindst tre måneder stået som den registrerede ejer af køretøjet og skal i øvrigt have fuld rådighed over bilen.
- Sælgeren skal være privatperson

Læs mere på www.salgsservice.bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.