• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. juni 2016 - SsangYong

SsangYong gør comeback

SsangYong er klar til comeback på det danske marked.

Bag introduktionen af SsangYong i Danmark står Nic. Christiansen Gruppen, som også er importør af Hyundai i Danmark siden 1992. Bag introduktionen af SsangYong i Danmark står Nic. Christiansen Gruppen, som også er importør af Hyundai i Danmark siden 1992.

SsangYong

For første gang siden slutningen af 00’erne er det igen muligt at besøge en forhandler af det koreanske SUV- og 4x4-bilmærke SsangYong. I disse dage gør SsangYong comeback på det danske bilmarked med den nye SUV model, LUVi, som spydspids.

Netop nu bliver de sidste ruder og spejle pudset i SsangYong-udstillingen hos Autohuset Køge A/S, Schou-Jensen Biler A/S i Herning, Lysen Biler A/S i Sorø og HK Automobiler A/S i Randers. De fire forhandlere bliver de første af flere forhandlere i et landsdækkende forhandlernet til at introducere bilmodellerne fra SsangYong i Danmark.

”Det er ikke ofte, at et nyt mærke gør sit indtog på markedet. Vi har store forventninger til SsangYong og ser frem til at byde alle interesserede kunder på en prøvetur og en snak om bilerne hos forhandlerne rundt omkring i landet”, fortæller Jens Ibsen fra SsangYong Motor Danmark.

Tidligere sad SsangYong på op imod 20% af salget af campere i Danmark. En statsreguleret omlægning af afgiften for campere og gulpladebiler i 2007 satte dog en brat stopper for alle salgsaktiviteter for SsangYong, som dengang primært var båret af SUV-modellerne Rexton og Rodius. Nu er SsangYong igen klar til at indtage det danske marked anført af den helt nye model, LUVi, som blev introduceret sidst i 2015 på det europæiske marked.

LUVi er en praktisk og rummelig bil i det kompakte SUV-segment (f.eks. Suzuki Vitara, Mitsubishi ASX mv.), som tilbydes med 5 års garanti, max. 100.000 km. Den fås med en 1,6 liters benzin eller diesel motor med 6-trins gearkasse enten med to- eller firehjulstræk. LUVi findes i tre udstyrsvarianter – Base, Street og Free – og prisen starter fra 199.995 kr. på hvide plader og 149.995 kr. ekskl. moms på gule plader. Ud over den nye LUVi lancerer SsangYong også modellen Korando, en mellemstørrelse SUV med en kraftig 2,2 liters motor med 178 hk, til priser fra 299.995 kr. Korando fås ligeledes med enten med to- eller firehjulstræk. Endvidere lanceres den firehjulstrukne pick-up model Actyon Sports. Og endelig re-lanceres de større og mere velkendte modeller Rexton og Rodius.

Bag introduktionen af SsangYong i Danmark står Nic. Christiansen Gruppen, som også er importør af Hyundai i Danmark siden 1992 og dermed har et indgående kendskab til arbejdet med de koreanske bilproducenter og til positionering af et nyt bilmærke på det danske marked.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.