• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. maj 2016 - Bilpriser.dk

Bilpriser.dk vil med i lommen

Bilpriser.dk er blevet mobilvenlig og mere brugervenlig.

Den populære bilvurderings- og brugtbilsite bilpriser.dk er nu responsiv, det vil sige mobilvenlig. 50 procent af de besøgende kommer nemlig via smartphones og tablets. Den populære bilvurderings- og brugtbilsite bilpriser.dk er nu responsiv, det vil sige mobilvenlig. 50 procent af de besøgende kommer nemlig via smartphones og tablets.

Bilpriser.dk

Bilpriser.dk er blevet mobilvenlig, tilbyder garanteret bilsalg på få dage, og giver køberne mulighed for at se op til 16 billeder pr. bil

Bilpriser.dk, der lige siden 1999 har været førende på vurderinger af brugte bilers værdi, vil med i din lomme. Bilpriser.dk har derfor været på værksted. Og det er der kommet en mobilvenlig og langt mere brugervenlig bilhjemmeside med en ny salgsservice ud af.

- Vi ved jo, at over 50 procent af alle besøg på hjemmesider efterhånden kommer fra smartphones og tablets, og det stiller krav om specialudviklede, responsive hjemmesider. Så vore udviklere har givet bilpriser.dk den store tur på liften. Den er nu mobilvenlig, nemmere at navigere rundt på og kan vise op til 16 billeder pr. bil i salgsannoncerne. Det er et klart konkurrenceparameter, og forhandlerne er gode til at gøre brug af muligheden til købernes store tilfredshed, siger direktør Thomas Groth.

Vigtigheden af mange billeder kan ikke overvurderes. 9 ud af 10 forbrugere, der kikker efter en brugt bil, starter jagten på nettet, viser de undersøgelser, bilpriser.dk har foretaget. Udover mange billeder ønsker de også en skarp pris. Markedet er meget gennemsigtigt, så er prisen for høj, springer kunderne lynhurtigt videre. Endelig ønsker de klar, konkret og detaljeret information om bilerne, påpeger han.

En ny filtermulighed ved søgning af biler, nemlig valg af manuelt gear eller automatgear, har længe været et brugerønske. Det er nu også indarbejdet på siden.

Vurderingerne er centrale

Bilvurderingerne er forsat et meget centralt element på www.bilpriser.dk. Den populære salgsvurdering, der giver bilejerne en god fornemmelse af, hvad en brugt bil kan indbringe hos en forhandler, er naturligvis bibeholdt. Det samme er købsvurderingen, der giver et hint om, hvad en bestemt brugt bil bør koste i markedet. Også den beregner, der spytter en omtrentlig afgift ved import ud ved indtastning af de vigtigste bildata, er på sin plads og nem at finde.

Alle tre beregnere er selvfølgelig blevet justeret, så de tager højde for Folketingets nedsættelse af den høje registreringsafgift fra 180 til 150 procent, forsikrer Thomas Groth. Man vil derfor finde lavere brugtbilspriser på store biler end for et år siden, da de større brugte biler fik et hug nedad sammen med afgifterne på de nye.

Ny bilsalgsservice

For de bilejere, der ikke orker at sælge deres bil privat eller køre rundt til en stribe forhandlere for at få et bud på deres bil, er der hjælp at hente på den moderniserede udgave af bilpriser.dk.

Bilpriser Salgsservice hedder den ny tjeneste, som giver mulighed for salg til en garanteret pris på få dage. Man fotograferer sin bil, beskriver den så detaljeret som muligt og får så et købstilbud fra bilpriser.dk. Er man tilfreds, skal man aflevere den på det nærmeste FDM-testcenter, og hvis FDM ikke finder uventede fejl og mangler, går bilen videre til Bilpriser Salgsservice, som køber bilen, og pengene ryger ind på kontoen.

- Det er en nem og hurtig tjeneste, som vi håber, mange vil få glæde af. Man må dog ikke sammenligne den købspris, man får tilbudt, med den, som bilprisers almindelige vurdering fortæller. Den giver nærmere en hurtig markedsgrundpris, der kan variere en del efter bilens reelle stand, slutter Thomas Groth Andersen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.